nedelja, 25. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Jernej

:nevihta: mater je po noči na Dunaji grmelo!

MILAN

:hjooj: TE ŠE PRIDE DO NOS

Nela

Sej ce napoved tu na toti stroni poglednes, nas nic lepega ne coka, puuuno deza. :hudec: Pa glih ze, ki bom jaz 1 teden duma na dopusti. :hudi:

Nela

Gnes pa je cudno vreme, po sonce pripeka, po dez leje. :hjooj:

MHA

V Beltincih celi cejt sunce tuklo.

MHA

To so slike od tistega zodjega neurja ke je blo prinas. Pela sen se z MB, pa je toča začela iti, pa sen se ša skrija pod podvoz pri sv. Juriji ob Ščovnici. Na začetki je dobro blo, potli pa se začela voda san nabirati, taka sen še te provi cejt vujša nazej na točo pa deš.

MHA

MHA

Dejan

Nevihta se je raskadila, ostola je mavrica

Nela

Pa to zelo lepa mavrica. :jaaa:

Zvončica

Pej Dejan, ti pa maš nekšo dobro lokacijo:juhuhu:

MILAN

:hjooj: lep nevarnos tje mimo

mirka

Zadni cajt, da se je odtajalo!!!:veselko:
Če bo tak, gremo vsi na ormoški bazen!!!:nevihta: Samo da nebode spet kaj dol padalo!!!
Da se malo ogrejem,tu mamo samo tri letne cajte=zimo, julij, pa avgust!!!:nazdrovje:

MHA

Ze vnoči v Lotmerki je med dežon toča šla.

Dejan

Pa se mi je zdelo, ka je ponoči neke ružilo pa fudalo, ka me je zbüdilo. Samo zej zaron neje blo nikšega znaka, ka bi sploh dež ša.

prlek1825

to sem neke čujo ja ke so ludi baje negi ob 2 ponoči vuni letali pa avte notri devali!
tam gor proti noršincom je baje blo malo huje!

MHA

Jas sen ga tüdi hoda sred noči pod streho devat, na srečo ne blo prehüdo.

Nela

Gnes pa je prova sparina, nigi niksnega lufta nega, pa magari veter fuda. Zej bi hladna piva pasala.... :pivo:

Jernej

:a-a: nej nej ti zdaj nesmiš :pivo: .......... :beba:

MHA

za prinas neke obečovleje nekše nalive, pa po pomožnosti ke trdega mezmes.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.