nedelja, 25. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

MHA

Jas sen jin ne šteja reklame nareti. Pa te bi nej za fse to naredli, ne pa san za jihove zavarovance.

Dejan

Hjah, zavarovalnica je veki biznis.

MHA

Ve do ze po mogli dosta izpločati. Na tvoji beli puščici se nič ne pozna?

Dejan

Mah nesen niti gleja. Sen ga postava pet minut pred nevihto čist k bloki.

Sen še doda video kcoj k članki :nevihta:

prlek1825

se neje to reklama!
če bi si oni šteli delati reklamo bi to ponudli za vse zavarovalnice ke bi obveščali ke bi si z tem morti privabli stranke!

MHA

Jas jin nesen šteja nareti reklame na forumi.

Sen hoda ze glejat svoj avto, na strehi je kar neke lüken. Pa je v Beltincih meša toča bila, pa še pokrija ga sen z güjami.

Legionar

MHA je napisal/a:

Na eni zavarovalnici so naredli možnost, ka ti pošlejo sms či je nevarnost toče, san toto storitef lehko uporabljajo samo jihovi zavarovanci.
Seje to fse vredi pa prav, samo vsak od nos itak vsakodnevno keko teko spremlja vremensko napoved, pa smo s ten tüdi seznanjeni po interneti, po radii, pa TV...Taka jaz totega sms obveščanja ne pogrešan.

MHA

Čez den ponavodi lehko sklepleš ka de toča, takak fčera naprimer. Čez noč pa je bole tak, te bi praf priša sms.

prlek1825

jaz sem glih gnes zvo cenilca ke de mi prišo pogledno avto ke bom zavaruvo proti toči, te pa de mi vseeno če bom dobjo sms al ne:hehe:

MHA

Zej boš kume zavarüva, ali že moš zavarovono proti toči?

prlek1825

zej bom, zoto glih ki bom naknadno zavaruvo more cenilec viditi avto

Dejan

Še nekej slik je kcoj

MHA

Fčera večer sen se pela tü domu, pa je od Dokležovja pa do Veržeja takša cesta bila kak da bi se pela skozi đunglo.

Legionar

MHA je napisal/a:

Čez den ponavodi lehko sklepleš ka de toča, takak fčera naprimer. Čez noč pa je bole tak, te bi praf priša sms.
Misliš ka vsi ponoči delamo, ka bi ekj takšega čüli?

MHA

Točo se ponoči fejn do čüti, te pa či spiš ali pa delaš.

prlek1825

če je ponoči toča tak ne spiš, ker če že češ te zbidi pa to na hitro te pa še malo veter zapiha al pa zgrmi pa si tak že pokonci:hehe:

Dejan

No, tak ka ponoči ne nücaš nikšega toča alarma, da jo itak čüješ. Ka pa sred noči letiš vün na točo avta pokrivat al pa prestovlat pa je itak že prekesno Toča ponavodi vudre 5-10 minut, te pa je kej je.

MHA

San tisti sms pride ponavodi malo pred kak se vsiple, dere pa ponoči točo čüješ, te pa je itaki že prekesno.

Dejan

Ponoči pa jas mobitel vgasnen, tak ka te itak ne bi pomogalo Pa prestori avto mon, ka bi me sploh moglo sekirati za to. Škoda cejta.

MHA

Moj avto pa dvo mesca star, pa je že fasa.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.