ponedeljek, 26. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

TUNČEK

Kaj pa če de preveč süša pa de fse zežgalo.

prlek1825

bojše ke je suša kak pa toča

TUNČEK

Ja na točo sen ne pozoba samo sen je ne hteja zvati ka tak prehitro pride.

prlek1825

bokinobogme pa letos je že bila magari drobna ali vzorec pa je bijo ke vidimo ke se lehko bojimo

MHA

Toča pa neurja do že stalnica poletja.

prlek1825

loni so ali ble ja samo tak hudo pa na srečo ne kak predlani pa upejmo ke letos tudi nede

MHA

Loni tüdi hüdo blo, še posebej na Ptuji, s ten ka te v Železnikih dve leti nazej še hüje blo. Neurja pa toča de tüdi letos, upamo san lehko ka nede fest. :neee:

MILAN

:vuuhuu: kej ste noti od Karlovca pa do Lotmerka nos je pra deš na motori
ka smo bili mokri kak cühte

Legionar

Jaz sen gnes derek zakürja, či pa mamo 16 stopinj v kuči, pa malo dete. Prvič ke se spotin, smo 17. maja zakürili. Zej, kda bi že mogli napol goli hoditi! :hudi:

prlek1825

tisto na ptuji je blo predlani ne loni....mi doma še vsaki den kurimo al samo večer al pa kak je pač vreme....mene rado zebe te pa kej nej magari je sredina meja se pač kuri

MHA

Kunc tedna de se segrelo.

prlek1825

v nedelo že kože že 24 stopin

MILAN

:ploskac: to je provo če de tak,samo kak sunce posija te pa nemreš biti vüni
takšo hico naredi

Nela

Jaz se tudi stevec obrocan, ka se nan stanovanje segreje, vepa to je ze unterhund kak je mrzlo, dez pa mi je tudi ze prek prisa.

Zej kunc tedna brz koze bojse, no do sobote se dez, nej samo bo soncek dale. :jaaa: Drugi teden pa man jaz tak sonce pa lepo vreme naroceno, ki naso zabo Majo krstimo, taka bo....

prlek1825

če de dale tak mrzlo še morje junija nede toplo za kpaje..ponavodi je za prvi maj za silo že blo

MHA

Gnes pa te končno sunce. :toja:

Dejan

Zej pa se je te zgleja zlelo. Naslednje dni bode sunčno pa toplo

MHA

Aha, celi teden bi nej ble temperature okoli 30°C :toja:

prlek1825

gnes sem glih gledo malo na interneti kakšo bi blo poletje letos pa sem nejšo to,...zanimivo za čitati:

http://emetadindon.wordpress.com/2009/12/28/napoved-vremena-za-leto-2010/

TUNČEK

prlek1825 je napisal/a:

gnes sem glih gledo malo na interneti kakšo bi blo poletje letos pa sem nejšo to,...zanimivo za čitati:

http://emetadindon.wordpress.com/2009/12/28/napoved-vremena-za-leto-2010/

Jas temi nič ne vervlen, se strokovjoki provijo, ke se vremen zlo točno lehko napove za približno tri dni, potli pa je že loterija. Dugoročna napovet pa je samo forbaje lidi. Če se spotite por let nazaj so vremen napovedovali za tri dni, zaj pa za šest, ke je to pač pri komercijalnih medijeh popolarno, zadenejo pa dugoročno ne glih praf.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.