četrtek, 22. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Dejan

Doli kre Kostajovice je toga keko češ.

Nela

Vau kak je to lepo viditi.:rozica: Dejan ti pa mos res same lepe slike.:respekt:

MHA

Ve de drügi mesec tüdi tak belo, san ne zavolo noric pa zvunčkof :pisk: :hm:

prlek1825

drugi mesec de se lehko po toti šumi že smučalo!

Dejan

Ja či de tak kak loni, te bode resen tak.

Kak je loni blo z marelico:

22.02.2007:

19.03.2007:

Na zadnje urejal: Dejan, dne: 25.02.2008 ob 19:52

MILAN

ven pa nan nekej obečovlejo ke de stisnolo

prlek1825

če še neke gočijo ke de meja baje prišo nekšni mrzel val!

MHA

Matija ki led razbija, če ga pa ni, pa ga naredi. Fčera je bija Matija, pa je blo fest toplo.

Zvončica

Ga je razbija ke na severi.....:sladoled: :nezemljan:

MHA

Blo je že 21°C, za drügi teden pa je možnost snega :hjooj: je reka Andrej Pečenko. Do kunca tedna de še pre toplo, v začetki naslednega tedna pa do temperature padnole za 15°.

fargo

V Prlekiji je bilo gnes pravo poletje 27,6 C
Kda do odprli bazen ????
:skakec:

fargo

graf:

prlek1825

jaz sem že gnes mogo malo vklopiti klimo v avti! hehe! bol za hec ali pasalo pa je ke neje blo vroče! sej drugi teden pa mo si kurli kak nori ki de baje sneg!

MHA

Fejn je toplo zodje dni. F tork pa de snek :hjooj: Ove termometer v Mekotjoki, pa mi je malo sumlif :mislec:

optix

MHA je napisal/a:

Fejn je toplo zodje dni. F tork pa de snek :hjooj: Ove termometer v Mekotjoki, pa mi je malo sumlif :mislec:

meni je tudi zadnje case ta fredijeva vremenska postaja v mekotnjaku malo cudna, neke cudne temperature izpisuje v tisti graf
27.6C danes da je bilo ? to ni blo

fargo

Mekotnjak je malo višje - soncu bližje.......
:angel:

MHA

Vendar mo na sunci toplomer postovleni, ker bi na sunci znalo biti teko °C.

optix

ma v skatli tisti beli mora biti, zdaj ce bos ga na soncu imel, pa ce bo res sonce sijalo bo nameril tudi preko 30
to pa ni realna vrednost.

lahko, da ga kaksen senzor zajebava in narobe odčitava.
to ma zunanjo postajo povezano preko brezžične povezave na notranjo enoto, potem pa vse vezano na PC.

MHA

Pa zato glih, ker či bi bija v tisti škotli, kak more biti, te nebi gnes pokozalo skoron 28°C, v leti pa bi te tak pokozalo prek 50°. Fredi, al ke že je, bi se moga malo z ARSO-ton povezati, pa nej sküp küpijo pošten termometer.

optix

MHA je napisal/a:

Pa zato glih, ker či bi bija v tisti škotli, kak more biti, te nebi gnes pokozalo skoron 28°C, v leti pa bi te tak pokozalo prek 50°. Fredi, al ke že je, bi se moga malo z ARSO-ton povezati, pa nej sküp küpijo pošten termometer.

ma okej je ta postaja, dobra zadeva za hobij.

verjetno, kaj nima dobro z ohisjem tistim, ali pa senzorji zajebavajo.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.