četrtek, 22. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

MHA

Lehko bi se poveza ž jimi, ka bi še te toti podatki bli na ARSO-tovi spletni stroni objavleni, pa tista stvor ki meri padavine v mm, tüdi malo tak bol kože.

Dejan

To totemi sunce gor na to tuče al neke. 27 je bogme gnes ne blo.

MHA

3. marec 2008

Sneženje
Lokalno do okoli pol metra snega
V torek bo v notranjosti Slovenije pričelo snežiti, sneženje bo ponehalo predvidoma v sredo dopoldne. V 24 urah ( od torka 7h do srede 7h) bo največ snega zapadlo na Koroškem, Gorenjskem, Notranjskem in Kočevskem in sicer od 20 do 40, lokalno do okoli 50 cm sprva južnega snega. Burja bo na širšem postojnskem območju gradila snežne zamete. Najmanj snega bo zapadlo v severovzhodni Sloveniji.

vir. ARSO

Mi mo po nejmeje dobili :hud:

optix

to je ok
cim manj naj ga bo :P

optix

zaradi močnega viharja Emma v evropi, včeraj je skoraj letalo lufthanse airbus z 137 potnikov udarilo z levim krilom ob tla..
pilotu :respekt: ker je v zadnjih sekundah uspel letalo dvigniti.... :klanjam: :klanjam: :klanjam: in s tem preprečiti tragedijo...

posnetek:

http://www.youtube.com/watch?v=389BqfmCpgs

fargo

Pilotu vsaka čast.....

MHA

Redno ga je nosilo po lüfti, v drügo mu je te vendar grotalo.

Nela

Pomlad je tu... :rozica:

Nela

Se ena.......pomladna

stajerc13

Nela je napisal/a:

Se ena.......pomladna

Sončece kliče rumene trobentice,
brž prebudite se drobcene sestrice,
privzdignite glavice,
zloščite kronice,
očke odprite,
v zeleno pomlad
se razcvetite

MILAN

:mislec:
ja zej pa bode po nekej snega
:predam:

MHA

<u>Iz 24UR: Bo jutri presenetil sneg?</u>

prlek1825

če de zutra sneg te pa mi tudi neje več nič jasno! če sem se ob osmih pelo domu pa mi je v avti kozalo 13 stopinj!

Nela

Pa vse je zmesano toto vreme, zej v sredo pa ze po minus koze, taka se sploh nebi cudila, ce bi se snega sa.

optix

Nela je napisal/a:

Pa vse je zmesano toto vreme, zej v sredo pa ze po minus koze, taka se sploh nebi cudila, ce bi se snega sa.

v petek pa +13C

vremenu se je res odpeljalo

prlek1825

jaz sem zej glih bijo vuni, pa je samo vetrovno!sneg še nede pa tudi sem skoron prepričani ke nede šo!

Dejan

Vreme se hitro obrne. Glihtak je loni blo, en den pret 20 stopinj, drügi den sneg. To je ne nič nenavodnega za toti cejt. Pride mrzla fronta pa smo tan.

MILAN

ja za rezervo moreš meti sobon sta
lno nekej toplega za oblečti:heej:

MHA

Zej sen šteja ka de SLO dobila iz solidarnostnega sklada EU-ja 8,25 mio €, zavolo lonskega neurja :mislec: :heee: To še moreta potrditi evropski parlament pa sfet EU-ja.

Glede na to ka je škode blo za 231 mio €, mi pa mo san dobili malo več kak 8 mio €. Škrtovijaki eni.

Klumpa

Za gospodo ,ki de to dobila je to dosti.
Tisti ,ki pa so pomoči potrebni pa ta pa tak nigdor ne dobijo nič al pa joko malo.

TO JE :slovenija:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.