nedelja, 25. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

MHA

Gnes je vreme že bojše, zütra pa opet deš :hjooj:

TUNČEK

Deš je ša že ponoči. :vuuhuu:

MHA

Prinas pa je ze zaron začnolo.

zobl

MHA je napisal/a:

Prinas pa je ze zaron začnolo.

In to je kao nekšo poletje....

TUNČEK

Mi smo približno enih 6 vür pret vami. Tüdi fsoko napoved jemlemo v smisli šestih vür pret kak Lublana napove.

MHA

Poletje je blo san v juniji. Drügi teden je že avgust, pa še pošteno poletja sploh ne blo.

TUNČEK

Veš ka MHA po kolendori pa smo poletje fseeno meli. :hahaha: :hahaha:

TUNČEK

Jas pa mon kumer dopust 20. avgusta. Lehko bi reka : \"In tako mi Bog pomagaj\" !

zobl

TUNČEK je napisal/a:

Jas pa mon kumer dopust 20. avgusta. Lehko bi reka : \"In tako mi Bog pomagaj\" !

Bode ti pomoga, ki provijo vremenari ka de avgusta lepo vreme))

TUNČEK

Tak daleč napre se ne zadene ! Je pa resen, ke pivo lehko pijen pot strehoj.
:hahaha:

đoužek

:mislec:

Vidim, da se je tukaj pojavilo veliko Trontlov.

Potem pa naj mi eden pove, kakšno vreme bo v nedeljo med 8:00 in 16:00 na Jalovcu, da vem, če se splača it gor, ali ne.

že naprej hvala za odgovor :skakec:

TUNČEK

Džoužek, provijo da do nevihte in to glih tan okoli. Trontel sen glih ne, če sen pa trotl pa morejo rečti drügi. :vuuhuu: :hahaha:

đoužek

:toja:

Tunček, te držim za besedo. Bom pa doma ostal. :nevihta:

TUNČEK

Samo ka nemo jas kej krif. :hihihi:

MHA

Fčera večer pa smo srečo meli, ka je celica šla po Avstriji, nas pa san oplazila. Po Avstriji je kar neke škode naredlo.

prlek1825

toto vreme je letos ali tečno,,,ve neje še sploh provega poletja blo,,,tisti teden pa pol ke je bila ubitačna vročina od te pa dale nomstop dež pomalen mrda pa mrzlo....ze pa de tak sredina avgusta in poletja je konec

zobl

prlek1825 je napisal/a:

toto vreme je letos ali tečno,,,ve neje še sploh provega poletja blo,,,tisti teden pa pol ke je bila ubitačna vročina od te pa dale nomstop dež pomalen mrda pa mrzlo....ze pa de tak sredina avgusta in poletja je konec

Ja nažalost letos je tak z vremenon, ka neje provega poletja blo. Ne ponin ka sen letos sploh klimo navrja, lansko leto je blo dosti bojše poletje.

prlek1825

čist se vreme poigrovle nega več prove zime ne provega poletja vse je neke nazmes

zobl

prlek1825 je napisal/a:

čist se vreme poigrovle nega več prove zime ne provega poletja vse je neke nazmes

letos je bla takša zima ka sploh nesi nuca zimskih gum, pa letos je takšo poletje blo ka nesi nuca klime..

prlek1825

zobl to pa si dobro napiso..hehe...pomalen bomo meli celo leto pomlad pa jesen...pozimi nesmo trebali zimskih gum..julija pa namesto ke bi vklopili klimo smo kurili

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.