sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

MILAN

:mislec: Tunček te pa idi za vogel tan ge meje fuda

TUNČEK

Ne pomoga, prinas fuda tüdi za voglon. :toja:

MILAN

te pa pod jejko kakši mlodi tan pa te burja nede dobila.

MHA

iTux je napisal/a:

ne bite tak ziher , ki so nas toto zimo ze dosti krot nap.....

Narova nas je ze resen porkrot okrok prnesla :jaaa: Ze pre res bo, v jüzni SLO bi nej met 20 - 30 cm opalo, drgod pa 5 - 15 cm.

Ivek

:vuuhuu: Primeni fuda okoli voglof, tak, ka snek nese skoron rovno. Toplo, je glih praf za toti cajt, zaron - 15, za kda to pišen je - 12.

MILAN

:mislec: prinas je mrzlo tan okoli -8 toti veter pa mi dela nevole
ka mi v žgajari joko pomele teče,navodno se kotel segreje v eni vüri
zej pa moren drva gor devati skoron dve.
Pa dere začne tečti je tak tenki cürk kak cviren.
Zej sen preštima ka je žgajara dober barometer.
To moren zapisati za zgodovino.
Če pa mo keri cejt pa nej pride na žgajaro ka si bor roke segrejemo s
kortami, gute pa z žganicoj.

TUNČEK

MILAN je napisal/a:

te pa pod jejko kakši mlodi tan pa te burja nede dobila.

Pot jenkoj nede nič, se jin je fsen jenke vzdignilo gor. :hahaha:

TUNČEK

MILAN je napisal/a:

:mislec: prinas je mrzlo tan okoli -8 toti veter pa mi dela nevole
ka mi v žgajari joko pomele teče,navodno se kotel segreje v eni vüri
zej pa moren drva gor devati skoron dve.
Pa dere začne tečti je tak tenki cürk kak cviren.
Zej sen preštima ka je žgajara dober barometer.
To moren zapisati za zgodovino.
Če pa mo keri cejt pa nej pride na žgajaro ka si bor roke segrejemo s
kortami, gute pa z žganicoj.

Škoda, ke sen predaleč, če ne bi že bija tan pri kortah na žgajari. :vuuhuu:

MILAN

:ploskac: bon prišpara žganico :toja:

iTux

snega le za vzorec.

MHA

Prinas je ze odvecera zacna naletovati neke. Pred sen gleja ka je do zarana v NM 14 centi palo f Kocevji pa 16 centi.

iTux

ze pa tüde f Prlekije snezi. MHA za kakso vüro lehko gres driftat :p

Nela

Pri nas pa nic snega, nejc je nic ne napovedano, je pa mrzlo ko vrag.

MHA

Eh, totih por snezink ke veter nosi po Lotmerki...

iTux

bojse nekej kak pa nic en cejt de snezilo tak je kozalo na radarski slike padavin.

MHA

Gnes je san za vzorec. F tork bi nej malo bole snegovalo

gorgona

mha le ne vervle preveč so gnes tudi prinas rekli vsej pet cm pa ga nega nti za cm,če pa bo pa tak super....

MHA

Ke so vragi to fcera torili, kakse ceste so, tak so bele, takak da bi snek opa. Tü v Lotmerki so nejc ne tak bele, kakse so le prta Radgone, taka se praf nejc talne oznacbe ne vidijo. Prinas so torili kak zmesane, jodlari pa sploh neso torili. Proti Cmureki, pa od Cmureka dale gor, je blo vec kak 10 centi snega na cesti, pa so nejc torili ne, ne ka bi se spluzili. Potli ko je snek heja, te so zaceli s plügi letate, potorili pa so se ze ne, razen tü prta Radgone malo, zvozeni snek mojo se ze na cesti.

MILAN

:mislec: dere je zim ase pač voziš tak kak se spodobi za zimo. Sigurno je preveč soli.

pravični

MHA je napisal/a:

Ke so vragi to fcera torili, kakse ceste so, tak so bele, takak da bi snek opa. Tü v Lotmerki so nejc ne tak bele, kakse so le prta Radgone, taka se praf nejc talne oznacbe ne vidijo. Prinas so torili kak zmesane, jodlari pa sploh neso torili. Proti Cmureki, pa od Cmureka dale gor, je blo vec kak 10 centi snega na cesti, pa so nejc torili ne, ne ka bi se spluzili. Potli ko je snek heja, te so zaceli s plügi letate, potorili pa so se ze ne, razen tü prta Radgone malo, zvozeni snek mojo se ze na cesti.

Ja, MHA, že od kaj pomnim so bili cestarji v Avstriji povsem nekaj drugega, kot je to pri nas.

Sploh ni možnosti primerjave.

Če samo pogledaš, kako je pred dnevi nekdo nasral sol in še kaj zraven po Glavnem trgu v Ljutomeru, ti je vse jasno.

Ljudje se tega nasipanega na veliko izogibajo.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.