petek, 23. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

MHA

Pret je po snegovati začnolo, na cesti se fčasi prija snek, in že so se nejšli pacijenti z 40 km/h po rovni cesti :hjooj:

DRSC

TUNČEK

Eni se pač bojijo snego in hitro zmajšajo hitrost.

MHA

Taksi rejsi nej duma bojo, ci so nesposobni. Vepa 40 km/h na rovni cesti :hjooj:

pravični

Kaj pa, če je imel letne gume gor. :hihihi:

gorgona

zelo zelo sneguje...to je zelo zelo dobro

MHA

Letna guma nema ke iskate v zimskih razmerah, taksi san ovirajo promet.

gorgona

mha...se popolnoma strinjam z tebo...pač sneguje in se na cesti drži sneg te pa moš paciente keri de se pela 40 po ravnici...toti bole ovira promet kak pa nekši tovorjok...

kobreti

...enostavno vüjžgi levi žmigavec pa mimo, seveda če maš zaupanje v sebe. Včasik je bojše priti pozno kot nikoli. Pač vsakši po svoje preceni keko bo raskira :mislec: ! Okoli slabih ali pa letnih gum pa je tak, vsi dobro vemo ka je treba za gume dati tüdi peneze vun, zaj pa če si to policija teško privošči, bo še si eden običen delavec težje privošča nove gumije.

MHA

Ja, čmigavec pa levo, či pa kontra retko frei. Še veki tovorjok je oviden ša pred meno avto prehitevat.

MHA

Itux, či si v Radgoni bija :hihihi:

pravični

MHA je napisal/a:

Ja, čmigavec pa levo, či pa kontra retko frei. Še veki tovorjok je oviden ša pred meno avto prehitevat.

Saj veki tovorjok se ne boji, če bo kakšen mali avto naproti priša. :hehe:

Če de počilo, se njemu še poznalo ne bo. :jaaa:

Si pa misli, da bo oni itak od straha prej v jarek zaškrna. :hihihi:

iTux

MHA je napisal/a:

hehe dober poizkus ka mi podteknes. Mislim ka se ti tan mimo vozes, taka se ne bi cüdja ka je od tebe
Meni je to predalec. Dolenska ma zadosta snega pa se blize mi je.

iTux

MHA je napisal/a:

Letna guma nema ke iskate v zimskih razmerah, taksi san ovirajo promet.

Pa se te ko nesce \"organizira\" zastoj z letnimi gumame nega ponavode policejof ka izrecejo predpisano globo. To je cista bedarija, ka momo se takse zakon iz bivse drzove.

MHA

iTux je napisal/a:

MHA je napisal/a:

hehe dober poizkus ka mi podteknes. Mislim ka se ti tan mimo vozes, taka se ne bi cüdja ka je od tebe

Ja, kej ne, jas sen se ze nic ne voza tan mimo, da sen frei :hihihi: Snek se gre vune, pa ze glih je ovi s plugon mimo leta.

iTux

MHA je napisal/a:

iTux je napisal/a:
MHA je napisal/a:
mha lo

Ja, kej ne, jas sen se ze nic ne voza tan mimo, da sen frei :hihihi: Snek se gre vune, pa ze glih je ovi s plugon mimo leta.

mha lopato v roke pa pomogat ite tan ge plug nemre

MHA

Za vikend bi nej blo do 15°C :hjooj: Ne dugo naze pa še redna zima bila.

MHA

Ke, še bo snek, ali bi že gume zameja? :mislec:

iTux

malo se jih mej, ki si zamuda rok ko si jih gor deva

MHA

Ve teko, keko sen ga zamüda, teko bi tüdi lehko pret doj zeja.

iTux

zato ki si zamüdja bos si za kazen komej junija lehko dol da :p

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.