MARJAN nedelja, 12. julij 2009 ob 22:14

NO PA SE TI TOTE PRIKOLICE PA NJIHOVI DODATKI LEPI VIDIJO PO GORICAH?

prlek1825 nedelja, 12. julij 2009 ob 22:46

MARJAN je napisal/a:
NO PA SE TI TOTE PRIKOLICE PA NJIHOVI DODATKI LEPI VIDIJO PO GORICAH?

nem reko ke se vidi lepo pa nem reko ke se vidi grdo ke vem ke vsaki ki si neke rihta dela po svojih finančnih zmožnostih zoto treba vsakega spoštuvati!
kda pa de mejo finančno pipico bol odprto pa ziher nede mejo več prikolice ke de si postavjo kakšo leseno brunarico!
isto je na morji če nebi vse poprek j...... bi blo pošlihtano.....zej pa si nišče nič ne vuple ke do mo slekoprej porušli al pa bedoki vse potrli!
zoto pa so razvaline vse poprek!
nasploh primorci bi mogli to spoštuvati pa podpirati ke bi lidje meli volo....ker če realno pogledneš živijo od turizma zoto pa treba turista povobiti ne tirati!

MARJAN nedelja, 12. julij 2009 ob 22:54

JOS PA NE GLEJAM TAK NA TO, MOREŠ ZNATI KA JE VIKEND LUKSUS, CI NIMAS PENEZ ZA NJEGA GA PAC NIMAS NEMRE TO VSEVPREK PO "ČEŠKO" BITI KAK BI TO VUN VIDLO? TO ZA DOMAČINA PA TI PRAF DON, ŠALABEJZERI SO NA HRVATIJI NAŠI PA NIČ BOJŠI NESO, SON VEŠ KAKŠO JE STANJE V JERNEJOVEN KANALI

prlek1825 nedelja, 12. julij 2009 ob 23:07

ven samo problem je vse v ozadji!
te pa se nej organizira ke se stvari porihtajo pa ke de na vun lepo zglednolo pa po nekši simbolični ceni plačuvle! keri pa neje zato pa si nej nejde bojšo rešitev in te kda do stvari porihtane te se nej kontrolira pa kazni ne pa zej ki sami ne vejo ke bi radi!
če pa so tega ne sposobni nareti pa nej stvari pistijo tak kak so!
mislim ke je vseeno bojše ke se koristi na takšen način kak zarašča stvari grmovje oz se jernejov kanal ruši z vsemi ostalimi ki so že porušeni!
tu ti je politika vse v ozadji ki je brezveze debatirati ke itak na konec nema prišla nešče pa je dobro plačeni za to ke dela mržjo med lidmi!
tak ti je z hrvoti isto v jernejevem kanali, čeprav se stvari na zanimiv način razpletajo v pozitivno smer!

MARJAN nedelja, 12. julij 2009 ob 23:13

ves kak provijo, politika je kurva, navodni lidje pa so po celem sveti dobri al pokvarjeni pa nej bode to pjongjang,moskva, strunjan al umag. Ke se te godi novega v jernejoven kanoli?

prlek1825 nedelja, 12. julij 2009 ob 23:15

ma nema veze ke se godi stvari v glovnem po vsej verjetnosti grejo na bojše, kak pa bo pa mo še vidli!
od kod pa veš ti za toti kanol

Zvončica nedelja, 12. julij 2009 ob 23:18

Jaz si mislin tak....na začetki vsakše sezone (ali proti konci) zej že por let delajo harabuko s totimi objekti na parcelah....ka te najbole boli ne?? Mislin pa, ka če maš ti šotor ali prikolico na svoji parceli ka se toga nebi smeli iti....neje fer. Bi mogli včasik ob prepisi zemle povedati če je namejena za "poljoprivredu" ali pa kej drugega lehko moš na joj....Ka pa se tiste primerjave z goricami tiče pa je ne glih možna. Prinas je to vse lepo porihtano, pa objekti ponavodi itak že stojijo....

MARJAN nedelja, 12. julij 2009 ob 23:22

enkrat sen vida ka so nekše nevole meli http://www.dnevnik.si/novice/vase_novice/1042227508 domačini kak domačini, mores jih malo razmiti tudi. Mores pa tudi znati ka kaksi turisti tudi znojo nerodni biti, zej pa si predstovlej ka majo eni rečimo češki turisti nekšo huto al pa prikolico pa gorice poleg vaše hiše pa se derejo pijani cele noči v leti pa nesnogo delajo, ti bi tudi hud bija, ale?

prlek1825 nedelja, 12. julij 2009 ob 23:23

ne ke je problem v tem ke če se vse to prepove pa vse se tipično dokože na sveti sta dva sloja ludi eni fejst delajo pa si nemrejo dopusta privoščiti za male peneze dobesedno je revež drugi pa si na račun delavca privoščijo dopuste v hotelih z nevem kekimi zvezdicami pa ne vem ke vse!
to pomeni kon že politika če narediti dva sloja ludi bogatoše pa reveče, te še polek to delajo turistična mesta!

prlek1825 nedelja, 12. julij 2009 ob 23:27

MARJAN je napisal/a:
enkrat sen vida ka so nekše nevole meli http://www.dnevnik.si/novice/vase_novice/1042227508 domačini kak domačini, mores jih malo razmiti tudi. Mores pa tudi znati ka kaksi turisti tudi znojo nerodni biti, zej pa si predstovlej ka majo eni rečimo češki turisti nekšo huto al pa prikolico pa gorice poleg vaše hiše pa se derejo pijani cele noči v leti pa nesnogo delajo, ti bi tudi hud bija, ale?

to doživlam vsako leto na morji pa vsekega razmin na nekši način se pa smo te lidje pa vsaki ma rad nekšo fešto pa neke!
pa če si človik se za toti hrup tudi da zmeniti na nekši kulturen način ke ti nede na živce!
ke pa te diskoteke pa tak dale na morji pa vse ke se dogaja!
muzika puna naglos ke se čuje 5km daleč pa razsvetljave nevem kakše vuni, to pa te neje hrup!
rejši poslušam por pijanih ludi ki se zajebovlejo pa popevlejo kak toto nabijaje!
idi samo spot v jernejov kanol, pa boš čujo vsaki den muziko z savudrije pa si pogledni keko je zračne linije prek, to je za mene hrup ki mi gre na živce!

MARJAN nedelja, 12. julij 2009 ob 23:31

prlek1825 je napisal/a:
ne ke je problem v tem ke če se vse to prepove pa vse se tipično dokože na sveti sta dva sloja ludi eni fejst delajo pa si nemrejo dopusta privoščiti za male peneze dobesedno je revež drugi pa si na račun delavca privoščijo dopuste v hotelih z nevem kekimi zvezdicami pa ne vem ke vse!
to pomeni kon že politika če narediti dva sloja ludi bogatoše pa reveče, te še polek to delajo turistična mesta!


prlek, ti zej malo jabuke pa hruške mešaš, to o cem se menimo (crnih/necrnih) gradnjah nema nikše veze s ten keri je bogatoš pa keri je siromak

prlek1825 nedelja, 12. julij 2009 ob 23:37

to je resen!
samo če ma nešče parcelo ob morji svojo kupleno, ke je mogo neke delati ke si je lehko za svoje peneze to kupjo!
pa zej na tem nesmi meti postovlene prikolice šotora al pa lesene brunarice se mi vidi bedarija!

ne rečem za zidane gradnje to je bz o tem debatirati ke kda se je zidalo se je tak znalo ke de se enkrat podirali!

ampak svodi me samo to ke slovenec nesmi meti na hrvaškem na svoji zemli postovlenega šotora al pa kamp prikolice al pa v nejbojšem primeti lesene brunarice 4krat4metre pa se mi vidi bedarija!

no se kot državljan hrvot tudi nesmi meti samo hrvoti nedo nič rekli slovenca pa do je.....

MARJAN nedelja, 12. julij 2009 ob 23:41

roko na srce ne "zajebovlejo" samo naših, poznan neslovence tudi ka so jim rušili tak ka jaz nebi reka ka je to z nekšega maščuvaja, ne verjen. Je pa resen nevola ce so liden obecali ka do lehko gradili gor potli pa zakon spremenili. Tote razmin ka so hudi. Ci pa mas ti njivo pa mi je cist nesprejemljivo da mas bilo kej gor pa naj bo to prinas v prlekiji, istri, dalmaciji al v afganistani

prlek1825 nedelja, 12. julij 2009 ob 23:46

nevem no jaz tega ne razmin!
razmin še recimo nekak čeprav še to težko da maš brunarico ki je objekt na kao jivi ke ga moreš porušiti, ne razmin pa niti tega zake si jaz npr na svoji zemli v goricah nebi smejo postaviti šotora pa prespati isto na morji če je parcela kao jiva, zake si nesmiš postaviti šotora al pa prikolice pa prespati!

je resen ke doli kao težijo za turistično takso, samo poznam ludi ki so se šteli prijaviti pa so se na takšen način ne mogli

MARJAN ponedeljek, 13. julij 2009 ob 00:02

to so pa pravila glih tak kak vsa ostala v zivleji...ce ze tak razmisljas..kak bi zglejalo ka si lastnik neksega poslovnega objekta v centri enega mesta pa samo zato ker si ti lastnik šotoriš sred mesta? Pa ne mi zej recti po ka nemres primerjati mesta pa goric al mesta pa parcele ob morji...Jaz osebno bi še prepoveda tote pisane bajte kej so se razpasle po naših vaseh. Pa razne stolpiče pa zatemnjene šajbe z zlatimi strajfmi. pa brez zamere

MILAN ponedeljek, 13. julij 2009 ob 06:58

Postrani tema je prerosla bojše hladen špricar pa v senco
fsakši mo svoj praf zato bojše ka hejamo mi tak nič ne rešimo
samo ka si eden drügemi klibüvlemo

prlek1825 ponedeljek, 13. julij 2009 ob 10:16

milan je pa zanimivo blo viditi kak momo lidje različna razmišljanja!
je pa resen bojše ke hejamo z tem ke nede prišlo do nesporazumov....hehe

Dejan ponedeljek, 13. julij 2009 ob 10:43

No nekša razlika venda je, či ma nešče kamp prikolico postovleno negi na morji na turistični destinaciji, kak pa negi sred goric. Verjetno več lidi hodi na dopust na morje, kak v gorice.
Hrvoton venda letos malo na knap hodi pa morejo tirati do iz totih zemljišč to nekan dol k obali, ka zapunijo hotele, kampe pa ostalo pa kakše kazni še kcoj, ka rešijo sezono Hihihi

optix ponedeljek, 13. julij 2009 ob 11:38

pa to je definitivno, ka je razlika ce je kamp prikolica na neksni turisticni destinaciji ali pa sred goric.
samo je fora ta, ka ti je odvisno ce mas gradbeno zazidalno parcelo ali pa mas neksno njihov oz.travnik keri ni zazidalen.
zaj pa si meja nekda tudi pri nas neksne luknje v zakonih, ka si lehko postovla neksne brunarice za razna orodja pa te fore, potli pa je to folk normalno izkoristija pa si z leti nadgrajeval to brunarico, tak ja je meja ze notri normalno za spati pa ziveti v poletnih casih.
verjamem ka je hudo kda ti pride nesce pa ti podere , folk pa se je teko namucija za neko stvar, samo en urbanisticni red mora biti.
maš primerov na Viru, ka so jih domacini nafukali pa jin prodali zemljo pa jin rekli vi samo zidajte, potli pa cez 15 let jin ministerstvo za okolje pa prostorsko urejanje posilja bagre pa jin vse podira na jihove stroske...

MILAN ponedeljek, 13. julij 2009 ob 11:54

Hjooj mi smo lastniki od leta 1986
küpili z vsemi papiri ves cejt pucali pa rihtali
podrli za por tovorjokof nesnoge enako naši sosedje
pločali vse kej so šteli.
Zej pa bi podrli 100 m krej pa so zrasle vil ena tri štoke
nej bode kunec



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.