lapa sreda, 8. junij 2011 ob 20:38

No te pa se še jaz malo oglasin, ker se že duuuugo nesen. Moren rečti, da sen nekda lazila večino po tujini pa jo spoznavala. Te pa enega lepega dne prideš do zaključka, ka Slovenije sploh ne poznaš. IN van moren rečti, zadnjih 5 let, preživin ziher skozi celo leto mesec dni na naši obali (čepraf večina tuče po našen morji), ma praf lepe kolesarske poti, prav zanimive domačine, tudi skrite kotičke obale in vsak kraj posebaj je zanimiv, da o kakih vinskih cestah in osmicah sploh ne gučin. No, da nebi samo o morji, tudi drugi deli so joko zanimivi pa vredno si jih je ogledniti. Zej sen pač malo več o morji, ker poletje pa morje nekak skuper greta.

TUNČEK četrtek, 9. junij 2011 ob 08:01

Mislin, da je Dejan fse poveda, fsoki po svojih zmožnostih in fsoki po svojih opčütkih in potli je lep dopusrt. Pomežik

Dejan petek, 10. junij 2011 ob 11:21

Reklama za Portorož To ja

TUNČEK sobota, 11. junij 2011 ob 10:12

Dobra sodobna rekloma, sen že čüja za jo, vida pa sen je še ne. Jaaa

MHA sobota, 11. junij 2011 ob 13:53

To je reklama, san škoda ka celi cejt ne piše odspodi feel Slovenia pa Portorož.

TUNČEK sobota, 11. junij 2011 ob 14:47

Lehko bi resen napuisali, se je rekloma bole namenjena inozemcon kak nan z molimi priftošli.

Je pa fajn, ke f spoti natopa tüdi župon Bossman, pa minister Vlačič, edino ne ven zake so notri fteknili tisto Lucien - ke mo dosta proti Sloveniji. Mislec

MHA sobota, 11. junij 2011 ob 16:28

Vlačiča sen nejč ne vida

kobreti nedelja, 12. junij 2011 ob 07:10

Kar dobra turistična poteza, za naš falaček turističnega morja-nekaj friškega! Samo mon občutek ka de parkiraje v Portoroži in Pirani zlo drogo ali pa ka sploh parkplaca neš najša! Zato najbojše ka te prpelajo z eroplanon pa te pač kon češ iti tan vun vržejo z kufri vred, pa te z padalon nacilaš ki češ pristati HeheZa dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.