MHA torek, 13. november 2007 ob 12:14

Ve tak zodjo leto dirigera Aplavz Vüpan ka nede kakšen takt narobe zadirigero, ko mo začnoli z precedüvajon uniji.

MHA torek, 13. november 2007 ob 13:40

Ke sen zej čüja po radji, ka je JJ reka gnes v Ormoži, ka glede na izid precedniških volitef, ka bi se lehko znalo zgoditi, ka de vloda odstopila Šokiran Stisk

JJ ne izključuje odstopa vlade

MILAN torek, 13. november 2007 ob 20:23

Vuuhuu Vuuhuu Vuuhuu
opsala pa se je le nekej pametnega spotja JJ
preštimovle ka ja le ne vse tak kak si je on
zamisla pa kak se derejo ka so edini pa nejbojši.
To še bode cirkus.Malo ga po riti čigeče zej pred
predsedovanjem evrope.

Zej terba vudrti pujih dere so malo plazerani.

Zeham Hjooj Hjooj Hjooj Hjooj Zeham

fargo sreda, 14. november 2007 ob 19:15

Mislim, da se JJ,zdaj igra na zadnjo karto.
Širšo javnost hoče prepričati, da so se nad njegovo vlado zgrnile temne sile zarote, ki jo hočejo širnemu svetu prikazati kot nesposobno.
Nadaljevanje te predstave se utegne zgoditi spomladi ob spektakularni poroki staro-mladega para, katera bi po nekaterih proekcijah lahko privabila kakšno solzico na obraz katere od volilk in s tem kakšen dodaten glas na parlamentarnih volitvah.

Menim, da so se nad vlado JJ zgrnile temne sile z začetkom hiper inflacijskega latinsko-ameriškega sistema vodenja finančnega ministrstva ene od članic koalicije,dodatno temo je prispeval bivši minister za zdravje (minister za zasebne žepe posameznikov in zdravstveno varstvo po modelu ZDA).
Svoje so prispevali še razni lobiji v ministrstvu za šolstvo (delali so izključno v prid privatizacijo šolstva).

Prepričan sem, da ne bo nobena od parlamentarnih stran kbrez jasnega mandata volivcev na volitvah, vlade prevzela ali vstopila v njo.

Očitno gre metanje peska v oči državljanom oziroma za preusmeritev pozornosti javnosti s kake pomembne.......

Zvončica četrtek, 15. november 2007 ob 01:20

Dirigent z dugin noson (tak ka dale od jega ne vidi) je zej te ugotovja ka poslušalci neso zadovolni z izbronin repertuaron, čeglih orkester še stalno špila pod jegovo komando. Zej pa je na vrsti kaznüvaje vseh po vrsti ka se de te malo potolažja....ka pa te meni je če vloda odstopi!!??? Ph...Pa s kakšin očitajočin tonon smo pod nos dobili kak so po OVI krivi ka nemrejo dobro virtiti, pa novinari so krivi , pa še lipov bog je venda kriv...tak kak deca ke odgovornost za neuspeh pa neprijetnosti prelogajo na drüge....Ka pa si te mislijo ka smo lidje hempasti ali kej? Bor dokič de zadosti javnega izobražüvaja nemo hejali misliti s svojo glovo Kul

Pepek z brega četrtek, 15. november 2007 ob 10:10

Ne ven za kerin bi se nej jokali, či ta se resen ženila.

Za JJ-ja je to zodja prilika, ka ga neše v red pobere - ženska roka je nejbojšo vroštvo za trdo glavo.
Uršiki pa tak nega več pomoči. Či si je nemogla bojšega nejti, te se nikomi nede smilila. Hjooj Hjooj

MHA četrtek, 15. november 2007 ob 13:56

Jah, ja viš tak je! JJ pa jegovi pejdoši so si somi krivi ka je do tega prišlo. Nej se rejši briga zej ka de precedüvaje dobro skozik spelo, te pa se lehko tüdi un spela. Nepa se zej neke bogi dela Dol JOKEC!

Nej bo bor teko dober, pa nan nej ne dela sramote po Evropi, či že nan Slovencon dela! Hud

MHA nedelja, 23. marec 2008 ob 17:32

Peterletova kampanja z minusom

Ljubljana - MMC RTV SLO

Volilni štab predsedniškega kandidata Lojzeta Peterleta ni poravnal še za 65.000 evrov obveznosti, je sporočil vodja Peterletove volilne kampanje Ivo Boscarol.

Enemu izvajalcu so zato opravljeno storitev plačali le delno, je pojasnil Boscarol. Dodal je, da so stroški volilne kampanje sicer znašali 526.697 evrov. Na poseben transakcijski račun za kampanjo je 95 pravnih oseb in 46 fizičnih oseb nakazalo 461.051 evrov. V času kampanje niso prejeli nobenih popustov in oprostitev plačil ter niso najemali posojil.

Skupni znesek prispevkov, ki presegajo trikratno povprečno bruto mesečno plačo na delavca v Sloveniji za leto 2006 je znašal 179.918 evro, prispevalo pa ga je osem fizičnih in štirinajst pravnih oseb, dodaja Boscarol.

fargo nedelja, 23. marec 2008 ob 18:45

V bistvu se eni bojijo, da bi petrle prevzel nsi, s tem se bi vsekakor dvignil rejting nsi-ja, čeprav so na prejšnjih volitvah nastopili kot neka koalicija pomladnih strank se zdaj vse pozablja, očitno jim teče voda v grlo in hočejo ga pred volilci zblamirati, čeprav so kao politični zavezniki.
Mislim, da bi bilo pametno, da petrle prevzame vodenje nsi-ja, njihovi volilci bi to potezo vsekakor nagradili.

Podobno so se lotili tudi sls-a, in sposobnega boška šrota

Osebno menim, da je človeka širokih razgledov kot je petrle treba pustiti pri miru, kot kaže je to edini človek v nsi, ki je sposoben upravičiti glas svojih volilcev

Zvončica ponedeljek, 24. marec 2008 ob 01:44

Hja, ve pa so mu loni predsedniške volitve glih tak fejn podturili....ka je bila prova štala.....

Zvončica sreda, 5. november 2008 ob 01:04

Tak zej pa držin fige za Obamo....ka de celemi sveti bojše šloJuhuhu

stajerc13 sreda, 5. november 2008 ob 12:53

Senator iz Illinoisa Barack Obama je prepričljivo zmagal na ameriških predsedniških volitvah proti republikanskemu kolegu iz Arizone Johnu McCainu, njegova demokratska stranka pa je v senatu in predstavniškem domu povečala prednost, pridobljeno na volitvah leta 2006.

Obama je osvojil 338 elektorskih glasov, McCain pa 160. Za zmago je bilo potrebnih 270. Po nepopolnih podatkih je Obama osvojil slabih 5,5 milijona glasov volivcev več kot McCain (52 proti 47 odstotkom). Za volitve se je po podatkih ameriške tiskovne agencije AP registriralo 187 milijonov volivcev, od tega jih je 40 milijonov volilo že pred torkom.

Zmaga temnopoltega kandidata je zgodovinska in predstavlja preobrat po letu 1964, ko je demokratski predsednik Lyndon Johnson ob podpisu zakona o državljanskih pravicah dejal, da so demokrati s tem za celo generacijo izgubili ameriški jug. Takrat so beli Američani na jugu začeli prehajati v vrste republikanske stranke.

Obama bo s svojim podpredsednikom Josephom Bidenom prisegel 20. januarja 2009. Njegova prva prioriteta bo prekrmariti državo skozi ekonomsko krizo, nato pa začetek umika ameriške vojske iz Iraka.

Kampanja je trajala 21 mesecev, v njej pa sta oba kandidata zbrala in porabila skoraj milijardo dolarjev.


Zmaga Glaž Vino Slovenija Na zdrovje Klanjam

Nela sreda, 5. november 2008 ob 13:07

Zvončica je napisal/a:
Tak zej pa držin fige za Obamo....ka de celemi sveti bojše šloJuhuhu

Lidje res zej vupajo da de bojse, upanja pa pricakovanja so res veka. Jaz sem tudi za totega navijala Ploskač pa hvala bogi da je zmaga, ze se samo treba Busa vun vrcte kak psa, da si drgaci neje zasluza. A-A

Dejan sreda, 5. november 2008 ob 13:19

Bojše je ja, ka je zmaga Obama, kak pa McCain. Či pa de bojše, kak je blo do zej pa de se čez cejt vidlo. Lehko de samo malo lepše zapakerano, drgači pa nede nič.

fargo sreda, 5. november 2008 ob 14:37

Bravo američani Priklon

Jernej sreda, 5. november 2008 ob 15:27

Barack Kisuaheli Hussein Obama To ja
rojeni 04.08.1961 v Honolulu/Hawai, ZDA
Jurist in Politik
Senator leta 2004 in zdaj predcednik ZDA-ja Aplavz

MHA sreda, 5. november 2008 ob 15:28

Končno je fertik norišnice v Ameriki, so že dosadni bli s totimi volitvami. Sen tüdi rejši ka je Obama zmaga, mo vidli kak de ke drgačik.

Zvončica četrtek, 6. november 2008 ob 01:03

Samo storemi soldoti pa je treba priznati ka je poraz pošteno pa z dostojanstvon prenesa.....se mi je dopadnola jegova takojšnja reakcija.....ne pa tak kak prinas ka bi moga JJji nohte doj pipati pa še te ne bi prizna ka je zgübja....

MHA četrtek, 6. november 2008 ob 12:29

Prizna je ja, san kakšo kampanjo pa je meja proti Obami. Butl

Zvončica četrtek, 6. november 2008 ob 17:26

Ja ve so lepo rekli ka je začeja z nizkimi udarci po vključitvi one koze Palinove.....pej tota je včekjena še bole kak Bušek pa cerkveni zakoni vküper....sramota za ženski rod.Butl



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.