Pepek z brega četrtek, 24. april 2008 ob 14:23

Kej pa či bi mi predlagali eden referendum o naših politikih?

Mislec Mislec Mislec

Fprašanje bi se glasilo:

"Ali ste za to, ka se fsi politiki v Sloveniji od županof na gor natirajo delat za svoj faloček krüha in jih zamejajo novi lidje?

Veselko Veselko Veselko

Mislite ka bi uspeja????

MHA četrtek, 24. april 2008 ob 16:48

Referendum za Hrvote bi resen bija škoda penes fkrej vrženi, ker itaki vemo kak bi bija rezultat, nej bi se rejši z mejo ukvarjali, kak pa z referendumon. Hrvaška de tak slej ko prej v EU te pa či de nan pasalo ali ne.

prlek1825 četrtek, 24. april 2008 ob 17:42

pepek toti referendum pa bi ziher groto! verjetno bi bila tudi nejvečja udeležba na referendumi!

Zvončica torek, 20. maj 2008 ob 01:10

Kak zgleja de te zej toti pokrajinski referendum zaresno junija....pa vprašanje je pre ne vredi ak zavaja lidi....(gda pa ne???)Nede pa se nas nič pitalo za keko pokrajin v SLO smo, pa če nan paše kon so nos fliknoli....Jočeeem

MHA torek, 20. maj 2008 ob 18:37

Eh, ovi še sami ne vejo kak pa kej Butl glovno ka mo meli referendum pa brezveze penes fkrej vrženi. Tote peneze bi nej rejši med ploče razdelili.

Zvončica ponedeljek, 16. februar 2009 ob 23:51

Tak zej pa je te toti kürji špecialist vložja zahtevo za referendum za vstop naših sosidov v Nato.....bog nan pomogej....po eni stroni vloda delavcon peneze bek jemle zavolo šparaja, po drügi pa se nejde eden smotko z še več čüdnimi pristoši pa se odloči za en glup referendum....kon smo prišli....bandaKlejen

tota torek, 17. februar 2009 ob 06:04

Trebalo bi bojkoterati zbiraje potpisov, ka s toga nič nebi bilo.

MILAN torek, 17. februar 2009 ob 07:38

Vuuhuu KURJI TAT NE GA SRAT

Legionar torek, 17. februar 2009 ob 10:38

To je brezveze. Odslüženi politik išče samo svojih 5 minut slave.Či mo to naredli, de fse samo še hüjše, lidje na obeh straneh meje pa mo se samo še bolj mrzili zavolo nesposobnih politikof.Hudi Jebe se jin, kapa mi? Celo zgodovino smo živeli v slogi na obeh straneh meje, nikdor bli v vojni pa nič, zapa naenkrat fse to, kar je čist brezvzeze!

Či toti referendum bo, ga treba ali bojkotirati ali glasovati za vstop HR, ka vso stvor malo omilimo...Treba je malo misliti tüdi na posledice. Eni mamo prijatelje pa sorodnike tan in to zelo tesne, jaz konkretno že; polek tega miljon Slovencof vsakšo leto gre to na morje, ka si kej drügega jih dosti niti privoščiti nemre, pa tüdi kraji so nan znoni, lidje pa jezik; kunec kuncov hodi dosti Hrvotov k nan na smučaje pozimi, kar je tüdi ne zanemarljivo...Političari do si lepo oprali roke, 'mali' lidje pa se mo zavolo toga sovrožili med soboj...Ne ne, toga nan ni treba.A-A

tota torek, 17. februar 2009 ob 13:33

Legionar je napisal/a:
To je brezveze. Odslüženi politik išče samo svojih 5 minut slave.Či mo to naredli, de fse samo še hüjše, lidje na obeh straneh meje pa mo se samo še bolj mrzili zavolo nesposobnih politikof.Hudi Jebe se jin, kapa mi? Celo zgodovino smo živeli v slogi na obeh straneh meje, nikdor bli v vojni pa nič, zapa naenkrat fse to, kar je čist brezvzeze!

Či toti referendum bo, ga treba ali bojkotirati ali glasovati za vstop HR, ka vso stvor malo omilimo...Treba je malo misliti tüdi na posledice. Eni mamo prijatelje pa sorodnike tan in to zelo tesne, jaz konkretno že; polek tega miljon Slovencof vsakšo leto gre to na morje, ka si kej drügega jih dosti niti privoščiti nemre, pa tüdi kraji so nan znoni, lidje pa jezik; kunec kuncov hodi dosti Hrvotov k nan na smučaje pozimi, kar je tüdi ne zanemarljivo...Političari do si lepo oprali roke, 'mali' lidje pa se mo zavolo toga sovrožili med soboj...Ne ne, toga nan ni treba.A-ATakak proviš, med lidmi nigdor neje blo nič narobe, to fse samo politiki kühajo. Podobnik pa tüdi nema pojma. Takak je fčera Janša reka, či mo se borili samo za Piranski zaliv, Dragonjo pa Hotizo, te de neše misla, ka nas drüge nerešene mejne točke ne zanimajo. Nej se že enkrat zmenijo med sobon, ka de končno kunec totega sr*nja.

Na zadnje urejal: tota, dne: torek, 17. februar 2009 ob 13:33

MHA torek, 17. februar 2009 ob 16:01

Toti predlog za referendum je totalka mimo, tak fest pa po nesmimo popistiti, ka bi si hrvoti mejo potegnoli do Lublane skoron.

Legionar torek, 17. februar 2009 ob 16:11

MHA je napisal/a:
Toti predlog za referendum je totalka mimo, tak fest pa po nesmimo popistiti, ka bi si hrvoti mejo potegnoli do Lublane skoron.Ja vidiš, Hrvoti pa provijo isto; ka nesmijo popistiti Slovencon, ka mo potegnoli mejo na jihoven...Žalosten Fsaki vztraja pr svojen. Zato jaz mislin, ka či se že nikak nemrejo (ali pa nečejo zmeniti ali pa ne vejo), nej grejo pred nekoga tretjega, pa nej tisti odloči. Najboljše bi po moje blo ka pred kakšno sodišče, tan do nejbolj pravično odločili, pa tüdi nega možnosti ugovora oz. bi mogla takšna odločitev sodišča biti obvezujoča za obe državi. In te bi tüdi blo enkrat končno kunec tote farse...Pijan

MHA torek, 17. februar 2009 ob 16:33

Na kunci do tak hrvoti neke "sfoje" zemle zgübili, pa mi mo jin nekši falat mogli pistiti. Nejbojše ka bi po naravi mejo naredli (reke, gore,...), takak so nekda ble meje razdeljene, na morji pa obvezno pistiti prodt dostop do mednarodnih vod.

prlek1825 torek, 17. februar 2009 ob 21:06

to glede referenduma se meni tudi vidi glupost ke pa bo!
samo če se je pahor tak blesavo odločjo pa če so za vse penezi prav ke bo!
zake bi mi mogli popuščati hrvotom!
mi no jaz ne samo pač puno slovenciv hodimo dol na morje, samo nas vsi po stroni gledijo!
če mo tokrat popistili mo ostali brez vsega! za vso zemlo ke se kregamo de šla hrvotom, ke do vidli ke se lehko igrajo z nami!
zakaj bi mi mogli popuščati, če oni tak svinsko nastopajo do nos, treba tak nazej, ne pa mi mili slovenčeki skoz popuščamo pa se de se rešlo na miren način!
zato pa je tak ke toti miren način bomo nazodjo ostali brez vsega!
kak oni do nos rež tak treba nazaj!

//
Del objave je bija zbrisani. Malo pazi na besedni zaklad in upoštevej Pravila uporabe. Ne bi rad, ka bi se toti forum spremenja v debato podobno v vaški gostilni.

Dejan

//

Na zadnje urejal: Dejan, dne: torek, 17. februar 2009 ob 21:56

Dejan torek, 17. februar 2009 ob 22:06

Toti referendum je ena nejvekših bedarij, kej bi se Sloveniji lehko zgodilo. Poltik, ki si nima več ke začeti je začeja malo d*ek mešati. Nemren vervati, kej si lidje vse zmislijo pa za kakše oslarije bi bili priprovleni peneze skoz okno metati v cejti takše finančne krize pa množičnega odpüščaja delavcov. Nej se rejši posvetijo napredki naše države, ne ka na silo bremzajo drügo. Sicer se pa itak lehko na glovo postovijo, preprečili nedo vstopa Hrvaške v Nato pa EU.

prlek1825 torek, 17. februar 2009 ob 22:25

se to je glih prinas kriza referendumov!
peneze mečejo vun, okreplejo pa itak ne tak kak je voljeno na referendomi!
to če bi blo pravično jaz rečem bi blo dobro ke je, samo itak nede isto kak z trgovinami kda je bijo referendom!

Zvončica torek, 17. februar 2009 ob 23:31

Meni je le bole zanimivo to, kak so novinari po toto čunto zagrabili, pa s kakšin dramatičnin tonon to razlogajo......čez kürjega pa nič ne komentirajo....pa so se jegovi podporniki v pojavi navodnih huliganov pa postavločov kar fejn s svojin obnošajon pret parlamenton obrukali...samo tote si vidja pa ti je bilo včasik jasno ke je podpise iska pa dobja....ne ven ka vraga se nesposoben kak je če opet nazej v politiko ubaciti...kreljo. Toto mejo pa bi že dovno rešili če ga v prven šusi ne bi Bavčar posvira, potli pa te toti strućnjak ke je leeeeeeeta mastne peneze vleka...pa zato nikan stvari premekna. Zverižjeni Kozlam

tota sreda, 18. februar 2009 ob 06:17

Ja, za takše stvari penezi so, za penzioniste, pa za regrese pa jih nega. Tak ti ga to je. Tü bi nej šparali, ka nemo za takše kozl*rije na referendume hodili. Takak je Dejan napisa, Hrvoti do v NATO šli, pa či do se fsi na trepalnice stavili. Za EU pa jih tüdi nemo mogli večno bremzati.

Legionar sreda, 18. februar 2009 ob 11:33

Sploh je brezveze ka jih pri čem bremzamo, ker mo samo pokvorli odnose, ki so bli skoz celo zgodovino ok. Se sploča?Niman pojma Zej bi mi stovlali, kdo pa so nas stovlali Italijoni pa Jodlari, pa smo bli glih tak celi v lüfti. Nije to lepo, s sosidi bi si mogli biti dobri, ni pa jih stovlamo zavolo takših banalnih stvari. EU pa je itak bolj ali manj na stroni Hrvotov, pa tüdi NATO. Strateško in gospodarsko so bolj pomembni od nos, to je dejstvo.

tota sreda, 18. februar 2009 ob 12:27

Legionar je napisal/a:
Sploh je brezveze ka jih pri čem bremzamo, ker mo samo pokvorli odnose, ki so bli skoz celo zgodovino ok. Se sploča?Niman pojma Zej bi mi stovlali, kdo pa so nas stovlali Italijoni pa Jodlari, pa smo bli glih tak celi v lüfti. Nije to lepo, s sosidi bi si mogli biti dobri, ni pa jih stovlamo zavolo takših banalnih stvari. EU pa je itak bolj ali manj na stroni Hrvotov, pa tüdi NATO. Strateško in gospodarsko so bolj pomembni od nos, to je dejstvo.

Takak proviš...Fsa tota leta politika neje mogla rešiti mejnih vprašanj, da so brščos sami loleki. Zej pa, gi smo v EU, pa naši to iskoriščajo. Seveda, ka so Hrvoti strateško pa gospodarsko zanimivejši, samo je pač tak, ka so naši skužili, ka jih lehko bremzajo, pa to tüdi delajo. Se po eni stroni je praf, ka se meja končno reši, ne ven pa, či je izsilüvaje glih provi način...NeeeZa dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.