sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Novosti na portalu [3] - Forum

Nela

Super, vsaki den brz neke novega :aplavz:

Dejan

Tak. Zej pa še momo klepetalnico. To je ena takša nadgradnja Pogovora v živo. To mi je naš gasilec Dušan ovokrot predlaga ka bi lehko meli. Do klepetalnice lehko dostopate na menu Interaktivno -> Klepetalnica. Trenutno še se malo testera fse vküp, trebamo še zbrati imena sob pa kakše malenkosti odpraviti. Te pa se trebamo zmeniti ka se bomo fsakši den op 19:00 dobili v Gostilni

Nela

Meni je tota klepetalnica res super :gor: :gor: dobra ideja, taka Dejan :aplavz: ka si nan se to zrihto, tebi Dusan pa tudi :aplavz: ka si ga spotijo :rozica: :rozica:

MHA

Ob 19h so poročila :pisk: :tiho:

mile

imaš vse na netu

to še samo store babice pa dedeki glejajo poročila ob 19h

new age folk gleja online poročila

MHA

Preštejen že po interneti, glejan pa rejši po televiziji, ker je bojša, vekša slika, pa še ne šteka

Dejan

Vrak pa poročila. Nega nič pametnega, samo totega JJja nonstop kože s svojo küpleno babo. Tota de se za por let tak po glovi tukla, dere de JJ drügo leto odleta, te pa de začeja svoje frustracije na jo zlevati :hjooj:

Te pa se mo op 20:00 dobili v oštariji Samo te pa te po kakši film glejali :zeham: :spim:

mile

nabavi hiter internet, pa nede štekalo
ni vrag, če prek GPRS-a surfaš ka šteka.

kaj se tiče JJ, baba tota de ga v rit brsnila, ko de zgubil naslednjo leto oblast.
te nede moga na jo zlevati, ker de uršy že drugega upecala.
baba si je zaj razširila horizonte, pa postavila fake vrednote in norme, pod katere se spuščala ne bo.

MHA

Filmof pa tüdi nič več pametnega nega, da itaki san ponovlajo :zid:

mile

maš risanke!

Dejan

Klepetalnica je zej tak nareta, ka se odpre v noven okni, ka še te lehko polek kej drügo po stroni štrckate. Dosegliva pa je s klikon na ikono na desni stroni pod Prijavo in Uporabniškim menujem. Ikona se van pojovi, gda se prijovite na stron, ker je klepetalnica samo za registrirane uporabnike.

MHA

E, to je zej fejn, ka še te lehko po forumi štrckan :pisk: ho pa še novi füčkec je :pisk: :aplavz:

Nela

Dejan je napisal/a:

Klepetalnica je zej tak nareta, ka se odpre v noven okni, ka še te lehko polek kej drügo po stroni štrckate. Dosegliva pa je s klikon na ikono na desni stroni pod Prijavo.

Dobro ka sem zej to vidla ka sem jo ze celi cejt iskala :vuuhuu:

Dejan

Tak zej pa še momo, ka van lehko nagrade podelüvlen Tan v svojen profili mate novi zavihek Nagrade in lehko vidite kej ste si fse že prislüžili. To še je zej tak v deli tak ka de se z dnevi še to malo napunilo pa dopunilo. Lehko mi tüdi na ZS pošlete kakše predloge o nagradah, ka de bole zanimivo

Pa toti podforum Prlekija-on.net je zej po noven privatni in ga lehko berejo samo registrirani uporabniki. Ka neke špijonerajo :pisk:
Tak ka či mate kej takšega za objaviti, kej nesmi fsakši brati, to lehko objovite v toten podforumi.

MILAN

:vuuhuu:

Dejan jas prspevlen za prve tri
lepe talere za nagrade.
Z logon PRLEKIJA-N.NET PA SLIKO POKRAJINE

ali pa večerjo ob določenem datumu
za tri nagrajence

ti pa postaviš pogoje:časovno pa ostalo.

lp Mialn
:aplavz: :aplavz: :aplavz:

Dejan

Ja tan man jas malo drgači tote nagrade, ka fsakšemi podelin pohvalo ali medaljo. So bole navidezne nagrade. Nagrade dobite za kakšo aktivno sodelovanje na forumi, za dodajanje slik, videov, ... ka ste čim bole aktivni na stroni

Tote vaše nagrade pa bomo uporabili v kakšni nagradni igri Zej po noven leti do se končno mejce dale delat, tak ka še poravnan dug za nazej pa ovo sliko kej še mon.

MHA

To ja! Mejce! :aplavz: :gor: :priklon: :vuuhuu:

Dejan, sej tista Milan-ova ideja o talerih je ne tak slaba :pisk: Či ovi zbirajo miss sfeta, te lehko mi zberemo miss prlekije-on.net

Dejan

Ja ve bomo ponücali to, brez skrbi Neke mo si že zmislili :gor:

MILAN

:vuuhuu:
možnost je zadost samo veselo.

:P :P :P :P

Jernej

:ploskac: ..lepsa stran pa sigdar kaj novega! Super je ka lejko sami kaj dodamo!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.