nedelja, 25. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Stavnica SP v nogometu JAR 2010 [6] - Forum

Dejan

Pepek je začeja svoj pohod na prvo mesto :hihihi:
Še 144 točk je v igri Pepek, ejd ka te vidimo

Pepek z brega

:vuuhuu: :vuuhuu: :vuuhuu:
Aha.... Miheci že dihan za koler.... Zutra po drügi tekmi bode že odzaja osta... :hihihi: :zloba:

MHA

Hjooj, vija sta prova. :toja: Da bi se Pepeki bor fsralo, pa bi odnesa LCD. :jaaa:

Pepek z brega

Veš kej.... bon rojši tebi zmogo prepüsta... samo bomo fsi hodili k tebi dumu televizije glejat :toja:

Krez tjeden dni boš toto televizijo že ponüja okoli, keri bi jo šteja meti :hahaha: :hahaha: :hahaha:

MHA

Pa Pepek fčera praf meja, ka de mi gnes že diha za koler. :hihihi:

Pepek z brega

:zloba: :zloba: :zloba:
Zej bon te pomalen začeja vjedovati, ne samo dihati.....

TUNČEK

Ke se vidva repenčita, jas nemam pojma o fuzbali pa sen preci napre, resen me lehko dohitita, čeglih mo se borija do kunca :hehe: :hehe: :hehe:

Pepek z brega

Ne ven či de ti tota borba kej pomogala.... :hihihi:

Dejan

Lestvica de se premešala v naslednjih tekmah, JAR - Urugvaj, Grčija - Nigerija pa Francija - Mehika. Tü so stave čist različne. Pri Špancih nede nikše razlke, da nas je 42 stavilo 1, eden pa 1X.

Pepek z brega

:mislec: :mislec: :mislec:
Mislin ka bi bilo nejbole pošteno, či bi jas namesto treh točk doba štiri, ker sen kesneje štarta...
te pa bode razlika.... :hehe: :toja: :toja:

TUNČEK

Pepek z brega je napisal/a:

Ne ven či de ti tota borba kej pomogala.... :hihihi:

Ven da mi nede, samo z nečin se pač moren toložiti

Pepek z brega

:hjooj: :hjooj:
Zej pa sen mimo fseka.... nejč ene točke sen ne gvina polek totih šejtravih Špancof... :hjooj:

Dejan

Sej si ne edini. Niti eden je ne doba točke, tak ka smo na isten.

MHA

Ja vepa, toti šejtravi Španci. Majühi eni. :hihihi:

MHA

TUNČEK je napisal/a:

Ke se vidva repenčita, jas nemam pojma o fuzbali pa sen preci napre, resen me lehko dohitita, čeglih mo se borija do kunca :hehe: :hehe: :hehe:

Da bi mija z Pepekon že od začetka štartala, bi van zej že odnesla LCD, ne san prva blo. :hihihi:

kokot

španska ekipa je gnes tak igrala kak da bi se meresec posca na pleh, vepa to neje futcbali podobno. bojši fuzbal špilajo v križovcih ka igrišči kak toti petlari na svetovnen

TUNČEK

MHA, zdi se mi, ke so bli vmajühi oboji, samo Švicaron se je malo fsralo. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

TUNČEK

MHA je napisal/a:

TUNČEK je napisal/a:

Da bi mija z Pepekon že od začetka štartala, bi van zej že odnesla LCD, ne san prva blo. :hihihi:

Fsoka vama čost, klabük doj !

Pepek z brega

:vuuhuu: :vuuhuu: :ploskac: :ploskac: :vuuhuu: :toja:

Sen že osenotrijesti....
Miheca sen šišna tak ka mu je tema grotala pred očmi....

MHA

Jas sen ne Mihec! Malo prednosti sen moga pistiti. :hihihi:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.