Dejan
torek, 15. junij 2010 ob 22:57Pepek je začeja svoj pohod na prvo mesto :hihihi:
Še 144 točk je v igri Pepek, ejd ka te vidimo
Pepek z brega
torek, 15. junij 2010 ob 23:00 :vuuhuu: :vuuhuu: :vuuhuu:
Aha.... Miheci že dihan za koler.... Zutra po drügi tekmi bode že odzaja osta... :hihihi: :zloba:
MHA
torek, 15. junij 2010 ob 23:01Hjooj, vija sta prova. :toja: Da bi se Pepeki bor fsralo, pa bi odnesa LCD. :jaaa:
Pepek z brega
torek, 15. junij 2010 ob 23:04Veš kej.... bon rojši tebi zmogo prepüsta... samo bomo fsi hodili k tebi dumu televizije glejat :toja:
Krez tjeden dni boš toto televizijo že ponüja okoli, keri bi jo šteja meti :hahaha: :hahaha: :hahaha:
MHA
sreda, 16. junij 2010 ob 15:43Pa Pepek fčera praf meja, ka de mi gnes že diha za koler. :hihihi:
Pepek z brega
sreda, 16. junij 2010 ob 16:02 :zloba: :zloba: :zloba:
Zej bon te pomalen začeja vjedovati, ne samo dihati.....
TUNČEK
sreda, 16. junij 2010 ob 16:27Ke se vidva repenčita, jas nemam pojma o fuzbali pa sen preci napre, resen me lehko dohitita, čeglih mo se borija do kunca :hehe: :hehe: :hehe:
Pepek z brega
sreda, 16. junij 2010 ob 16:59 :vuuhuu: :vuuhuu: :vuuhuu:
Ne ven či de ti tota borba kej pomogala.... :hihihi:
Dejan
sreda, 16. junij 2010 ob 17:00Lestvica de se premešala v naslednjih tekmah, JAR - Urugvaj, Grčija - Nigerija pa Francija - Mehika. Tü so stave čist različne. Pri Špancih nede nikše razlke, da nas je 42 stavilo 1, eden pa 1X.
Pepek z brega
sreda, 16. junij 2010 ob 17:07 :mislec: :mislec: :mislec:
Mislin ka bi bilo nejbole pošteno, či bi jas namesto treh točk doba štiri, ker sen kesneje štarta...
te pa bode razlika.... :hehe: :toja: :toja:
TUNČEK
sreda, 16. junij 2010 ob 18:04Pepek z brega je napisal/a:
:vuuhuu: :vuuhuu: :vuuhuu:
Ne ven či de ti tota borba kej pomogala.... :hihihi:
Ven da mi nede, samo z nečin se pač moren toložiti
Pepek z brega
sreda, 16. junij 2010 ob 18:10 :hjooj: :hjooj:
Zej pa sen mimo fseka.... nejč ene točke sen ne gvina polek totih šejtravih Špancof... :hjooj:
Dejan
sreda, 16. junij 2010 ob 18:14Sej si ne edini. Niti eden je ne doba točke, tak ka smo na isten.
MHA
sreda, 16. junij 2010 ob 18:41Ja vepa, toti šejtravi Španci. Majühi eni. :hihihi:
MHA
sreda, 16. junij 2010 ob 18:52TUNČEK je napisal/a:
Ke se vidva repenčita, jas nemam pojma o fuzbali pa sen preci napre, resen me lehko dohitita, čeglih mo se borija do kunca :hehe: :hehe: :hehe:
Da bi mija z Pepekon že od začetka štartala, bi van zej že odnesla LCD, ne san prva blo. :hihihi:
kokot
sreda, 16. junij 2010 ob 18:58španska ekipa je gnes tak igrala kak da bi se meresec posca na pleh, vepa to neje futcbali podobno. bojši fuzbal špilajo v križovcih ka igrišči kak toti petlari na svetovnen
TUNČEK
sreda, 16. junij 2010 ob 19:12MHA, zdi se mi, ke so bli vmajühi oboji, samo Švicaron se je malo fsralo. :hahaha: :hahaha: :hahaha:
TUNČEK
sreda, 16. junij 2010 ob 19:13MHA je napisal/a:
TUNČEK je napisal/a:
Ke se vidva repenčita, jas nemam pojma o fuzbali pa sen preci napre, resen me lehko dohitita, čeglih mo se borija do kunca :hehe: :hehe: :hehe:
Da bi mija z Pepekon že od začetka štartala, bi van zej že odnesla LCD, ne san prva blo. :hihihi:
Fsoka vama čost, klabük doj !
Pepek z brega
četrtek, 17. junij 2010 ob 16:25 :vuuhuu: :vuuhuu: :ploskac: :ploskac: :vuuhuu: :toja:
Sen že osenotrijesti....
Miheca sen šišna tak ka mu je tema grotala pred očmi....
MHA
četrtek, 17. junij 2010 ob 16:33Jas sen ne Mihec! Malo prednosti sen moga pistiti. :hihihi: