sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Priseljeni Prleki in ostali, ki ne razumejo [2] - Forum

miya

:mislec: :mislec: resnično ma vsaka vas svoj guč, zato je še težje vse razumeti.

Vidim, da mi sami pubeci odgovarjate, kje imate pa ženske??

Mogoče je premalo tem za njih in bi morali odpreti kakšen nežen podforum za punce, naprimer teme o kuhanju, ročnih delih, hujšanju, vzgoji, ljubezenski nasveti... :toja:

Fantje bi pa morali imeti še en strokoven podforum o avtih, da lahko punce vprašamo, ko nam zmanjka bencina, če se lahko z avtom naprej peljemo, ne da bi mu kaj škodilo

zobl

miya je napisal/a:

:mislec: :mislec: resnično ma vsaka vas svoj guč, zato je še težje vse razumeti.

Vidim, da mi sami pubeci odgovarjate, kje imate pa ženske??

Mogoče je premalo tem za njih in bi morali odpreti kakšen nežen podforum za punce, naprimer teme o kuhanju, ročnih delih, hujšanju, vzgoji, ljubezenski nasveti... :toja:

Fantje bi pa morali imeti še en strokoven podforum o avtih, da lahko punce vprašamo, ko nam zmanjka bencina, če se lahko z avtom naprej peljemo, ne da bi mu kaj škodilo

ženske so s kuhačo v rokah za štedilnikon

malo se hecan :jaaa:

ja lep predlog za Dejana ka odpre še malo druge teme, ka nede se samo politiziralo pa o prleškem simonu pisalo v tri dni

Dejan

Lehko sami odperete temo, v podforum Ostali pogovori fse paše

MHA

Pa eno por tem je ze blo v zvezi z zenskami, Zvoncica jih je neke otprla :bebast: Ci pa se se kaksa scoj otpere, pa mo ze podebaterali.

TUNČEK

O ženskah se do dobiti več tem kak o moških.

MILAN

:mislec: URADNO PA JE VEČ ŽENSK NA NETI naše dikline pa mojo rejši delo kak pa toto škotlo.

TUNČEK

Milan, ke ti češ rečti, da moški ne dealmo? Jas moji ta stori, gda sen na računalniki rečen naj me pisti pri miri, da delan ! :hahaha:

MILAN

:ploskac: tak se guči Tunček

Legionar

MILAN je napisal/a:

:mislec: URADNO PA JE VEČ ŽENSK NA NETI naše dikline pa mojo rejši delo kak pa toto škotlo.

Nej le delajo, te bor nedo na oslarije štinderale.

TUNČEK

Moš praf naj delajo, da nedo preveč mislile na drüge dede. :hahaha:

miya

Dečki, zdaj pa moram tole pokomentirati :vuuhuu:

Ženske lepo doma vredi popedenejte, pa ne bo nobena na drugega sploh pomislila in še vse vesele bodo več doma naredile, da boste vi lahko v miru \"delali na forumu\" :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Je tak? :mislec:

TUNČEK

Primeni je ne tak. Midva z mojoj duma fse naproviva vküper, potli pa greva kon inan. Ka se pa tiče popedinanja pa je to obojestronska stvor, potli je pa fse vredik pri obeh. Če sen pa jas na forumi, pa je una lepo f kühji na notesniki in špila korte, pa gda pa gda pogledne forum in če me vidi, da sen gor dobim opombo, če nemam kej drügega bole pametnega delati na računalniki kak biti na forumi.

Seveda dobi otgovor, da je toti forum zlo pomembna reč. :hehe: :jaaa:

miya

Tunček, ti si pravi Prleški vredi dečko

Samo naredil si eno veliko napako, ženi ne bi smel povedati, kak ti je na forumi ime, zdaj te ma pa na panteljčku. :hihihi: :hihihi:

TUNČEK

To moš praf, samo je ne problem, se se zastopiva. Fčosik pa pač malo več rezgeče - bi reka kak fse ženske, samo se zgodi, da je tüdi kakšen moški še bole tečen kak ženske.
:hehe: :pozdrav:

miya

Tunček, dobiš plus, ker si priznal, da je včosih, kakšen moški bolj tečen kak ženske :toja:
še kakšen mesec dni, pa bom vse razmila :hihihi: :hihihi:

TUNČEK

Miya, reka sen kakšen, pa jih je bormeš dosta. Ka se pa hitrice vüčeja prleščine tiče, je najbrš eden mesec premalo, da bi zastopla praf fse. Še zej si ne odgovorila, kej je to robača. In če ti poven, da si hitra kak lintvor, najbrš tüdi toga ne zastopiš. Boklone za plus. :rozica:

miya

:hehe: :hehe: Robača, prvo sem mislila, da je to kaj masivnega robastega, potem pa sem z malo pomoči izvedela, da je to Srajca :ploskac:
Lintvor :hehe: :hehe: :hehe: naša soseda reče večkrat \"dereš se kak lintvort\" svojemu sinu, toda kaj to pomeni ne vem, nekaj glasnega očitno :mislec:

TUNČEK

Miya, robača je izros, ke se bole retko gnešji den uporobla. Beseda izvira is ruščine - rubačka. Pomenlo bi pa naj, da so srajce bile fčosik is lanenega plotna in so bile grobe, robote, zato rubačka. Fse to mi je enkrat poveda en slavist. Ka se pa tiče besede lintvor je pa to zmaj. Beseda se f prlešken narečji zej že skoro več ne nüca.

Teko lingvistično slovničničnega, pa prisrčno pozdrovlena ! :mislec:

miya

Malo Rusko, dosti Nemško, nekaj Slovensko, pa je Prleščina popolna

Saj sem vedela, da je lintvor nekaj glasnega :hehe: :hehe: zmaj :hehe: :hehe: prevod (tašča) :hahaha:
LP

TUNČEK

Ze ke si rekla tašča, bi že držalo, samo je zanimivo, da prleščina nema izroza za taščo. Reče se pač jegova ali pa jena mamika. :jaaa:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.