četrtek, 15. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Trgovina Prlekija-on.net - Forum

Dejan
Takoj po noven leti bode se \'odprla\' naša trgovina, v keri bode se puno fsega odovalo in de se dalo naročati prek tote strani. Poleg puno fsega, bomo meli tüdi mejce, zato me zej zanima, kej nej na naši mejci piše, kak nej zgleja, kakših barv nej bo, ... Tak ka napište svoje predloge, ker bote tote mejce te vi mogli nositi :P
MHA
Prlek za vedno! ali pa Jas sen Prlek!

Na rokovi pa Prlekija-on.net
Malonedličan
Ja, tota: JAZ SEN PRLEK! je dobra!!! samo..negi (magari nahrbti) pa bi še moglo pisati: AVBIKS! :aplavz:
MHA
Prleki nesmo samo tak! :mislec:
Dejan
Ja jas sen misla ka bi pisalo napre Jas sen Prlek!, odzaja pa bi bija logo prlekija-on.net al pa samo napis. Lehko jih več naredimo, tüdi ove ka piše Aufbiks, čreva na plot! Nekak po toten stili, ka napre piše nekši slogan, odzaja pa logo al pa napis prlekija-on.net. To more pisati, ka de reklama pa ka nedo mislili, ka je to kakša prlekija.info :mislec: :pisk: :hjooj:
MHA
Te pa naredi tak, napre Jas sen Prlek! odzaja prlekija-on.net, drügo varianto pa napre Jas sen Prlek!odzaja čreva, na rokovi pa prlekija-on.net. :ideja:
erof
Srfam po spleti prlekija-on.net (pa logo) napre

odzadi pa lehko
Sigurno sem prlek

al pa.....

hvala bogi ka sem prlek

...tudi čreva na plot nebi bilo slabo...
:mislec:

barva....pa bela al črna.....
MHA
Napre Jas sen Prlek! odzaja pa Sigurno sen Prlek! Na rokovi ali pa na levi stroni na prsih gor prlekija-on.net

Eno mejco še moremo ekstra nareti za Jerneja hehe

Ke pa provita Pepek pa Milan? :mislec:
MILAN
:pisk:
strinjan se s predlogi
obvezno negi.\" čreva na plot\"
:aplavz: :aplavz: :aplavz:
JAS SEN PROVI PRLEK ali
jas sen doj pretočeni prlek

pa neke vekše mejce ka se nemo stiskovali toti zariljeni.

Neven če je črna najbol?????
morti zelena eh ven pa te že pogruntali ali pa deni več barv na ogled pa se glasüvle.
Nela
Eh pa ne crne barve :dol: jaz sem za rdeco :gor:
Nela
Napre nej pise Jaz sen Prlek, odzaja pa Aufbiks creva na plot....hehehe nemren si zamisliti Jerneja z taksnin napisom :vuuhuu::vuuhuu: :vuuhuu: :aplavz:
MHA
Nela je napisal/a:
Eh pa ne crne barve :dol: jaz sem za rdeco :gor:

Pa je lehko več barf, ne san ena.
kobreti
jas se mislin ka je tista s črevami prehuda
MILAN
:vuuhuu:
\"MATER\"kej de prehüda
keri ne boga de meja nevole.
Ven pa se nemo dali nekšin kilafcon.

ven pa ne naša čreva.
mile
kaj pa recimo

\"PROUD TO BE PRLEK!\"

kar v angleskem jeziku pomeni, \"ponosem da sem prlek!\"
MILAN
:hjooj:
še bojše
SEN KÜNŠTNI PRLEK

mile
eno različico narediš mednarodno ne

MHA
MILAN je napisal/a:
še bojše
SEN KÜNŠTNI PRLEK

Ja kej pa avtorske pravice?:mislec: :pisk:
Nela
MILAN je napisal/a:
še bojše
SEN KÜNŠTNI PRLEK

...toti predlog pa je nejbojsi :priklon:
Zvončica
Lehko bi se vsi predlogi upoštevali..pač več \"tipov\" mejc....barve pa različne.....pa v angleščini je ne slabo kej meti za turiste- ali pa nos gda mo se čli turiste ke po sveti...jaz bon ziher mela vsakega en primerek v XLL dimenziji
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.