Srečanje najmlajših občanov občine Razkrižje

Povabljene so bile vse družine, ki so v lanskem letu dobile naraščaj

Jože Žerdin, sobota, 11. julij 2015 ob 10:26
Srečanje najmlajših na Razkrižju

Srečanje najmlajših na Razkrižju

V okviru občinskega praznika občine Razkrižje je potekalo tradicionalno srečanje za najmlajše občane občine Razkrižje. Povabljene so bile vse družine, ki so v lanskem letu dobile naraščaj. Otrok rojenih v letu 2014 je bilo osem, rodili pa so se v sedmih družinah.

Srečanja so se udeležili s svojimi starši, bratci in sestricami. Pripravili so jim krajši kulturni program, v katerem je sodelovala Katarina Ivezič, ki je zaključila 3. Razred kitare na Glasbeni šoli Slavka Osterca Ljutomer, prišli pa so tudi otroci najstarejše skupine vrtca Razkrižje. Ob koncu svojega nastopa, so vsaki družini podelili risbico z lepim sporočilom. Ob tej priložnosti je župan občine Razkrižje Stanko Ivanušič vsakemu novorojenčku podelil slikanico, mamicam cvetje, očetom pa vino Vinske kraljice Martine XV., ki ga pridelujejo prostovoljci, člani Turistično narodopisnega društva Razkrižje. Zavarovalnica Triglav pa je prispevala bon s popustom pri premoženjskem zavarovanju. Za zbrane so pripravili manjšo pogostitev, otroci pa so se malo poigrali. Dve družini se zaradi bolezni žal srečanja nista mogli udeležiti.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši