Funkcionarji so se merili v nogometu

Funkcionarji so se merili v nogometu

Prlekija-on.net, torek, 19. maj 2009 ob 06:08

Vodstvo občine Sveti Jurij ob Ščavnici je udejanjilo zanimivo idejo; občinski funkcionarji iz občin upravnih enot Gornja Radgona in Ljutomer so se pomerili na travnati površini. Na igrišču v Slaptincih so nastopili na zanimivem nogometnem turnirju, svoje ekipe, ki so jih sestavljali župani, občinski svetniki, zaposleni v občinskih upravah, člani nadzornih odborov, ravnatelji in duhovniki, pa so na zelenico poslale občine Apače, Križevci, Ljutomer, Razkrižje, Sveti Jurij ob Ščavnici in Veržej. Manjkali sta le ekipi občin Radenci in Gornja Radgona.
Kljub temu da rezultat ni bil v prvem planu, velja omeniti, da so največ uspeha na zelenici imeli predstavniki občinske ekipe z Razkrižja, ki so v finalu s 5:4 premagali Apače, tretje mesto pa so z zmago s 5:2 nad Križevci osvojili gostitelji. Najboljši vratar turnirja je bil Jože Lančič iz Svetega Jurija ob Ščavnici, najboljši strelec z osmimi zadetki pa Štefan Nemec z Razkrižja.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Šport