V Veržeju na tekmi preobratov šest golov in remi

Farmtech Veržej - Aluminij 3:3 (1:1)

Prlekija-on.net, nedelja, 13. september 2015 ob 08:37
Farmtech Veržej - Aluminij

Farmtech Veržej - Aluminij

V soboto, 12. septembra, se je članska izbrana vrsta Farmtech Veržej, v 6. krogu 2. SNL, v Veržeju pomerila z ekipo Aluminija iz Kidričevega. Tekma je postregla s številnimi priložnostmi ter šestimi zadetki in neodločenim izzidom.

Veržej tako tudi na četrti domači tekmi ni uspel osvojiti treh točk, čeprav so tekmo odlično začeli in že v 3. minuti povedli, ko je zadel Sebastjan Petek. Po vodstvu domačih so gostje nenehno oblegali vrata Veržeja, v 29. minuti pa jim je uspelo tudi izenačiti. Zadel je Sandi Čeh.

Tudi v drugem polčasu so si gostje priigrali številne priložnosti, kar so kronali v 61. minuti. Uspešen je bil Lovro Bezjak, a so domači hitro odgovorili ter že v naslednji minuti izid ponovno poravnali. Za 2:2 je zadel Mitja Mauko, ki je le minuto pred tem vstopil v igro. V 68. minuti je nato Borut Lukač domače spet povedel v vodstvo, kar pa vseeno ni zadostovalo za prvo domačo zmago, saj je vratar Matej Andrejč v 77. minuti nerodno posredoval in žogo poslal v lastno mrežo.

Med polčasom so gledalce in igralce spodbudile članice navijaške skupine Tikvice, kar si lahko ogledate v spodnjem videu. V videu lahko vidite tudi prvi gol Veržeja ter deset pravil fair playa, saj so v teh dneh potekali letošnji mednarodni dnevi fair playa.

Farmtech Veržej - Aluminij 3:3 (1:1)
300; Petek 3., Mauko 62., Lukač 68.; Čeh 29., Bizjak 61., Andrejč 77. (ag)

Farmtech Veržej: Andrejč, Polajžer, Kavaš, Lukač, Pelcl, Kouter, Trstenjak (53./Vok), Petek (61./Mauko), Vaš, Ropoša, Vinkovič D. (76./Kaučič); trener: Zlatko Gabor

Aluminij: Janžekovič, Topolovec, Krljanović, Bizjak, Vrbanec, Čeh (74./Nikolić), Damiš, Kurež (46./Fratea), Škoflek, Vezjak, Kastratović; trener: Simon Sešlar

Ostale tekme:
Šenčur - TKK Tolmin 2:2 (1:1)
Drava Ptuj - Triglav Kranj 0:3 (0:1)
Zarica Kranj - Roltek Dob 2:2 (0:2)


Več v Šport