Srečanje motoristov MK Samorog

Srečanje motoristov

Dejan Razlag, sobota, 23. maj 2009 ob 17:45
Motori

Motori

Mesec maj je že tradicionalno rezerviran za srečanje motoristov MK Samorog, ki tako vsako leto odprejo sezono tovrstnih srečanj v Prlekiji. Letos je srečanje že deveto po vrsti, odvija pa se v industrijski coni v Ljutomeru pri tovarni Krka. Srečanje se je pričelo že v četrtek 21. maja, ko so se pričeli zbirati prvi motoristi iz vse Slovenije in tujine. Čez dan je na prizorišču potekalo pivo party. V petek so se ob 17. uri podali na panoramsko vožnjo, ki je potekala skozi Ljutomer preko Jeruzalema s postankom v gostilni Taverna. Zvečer so nastopile glasbene skupine Blind 4 Destiny, Resonanca ter Sin Story. Manjkal ni niti ženski striptiz.
V soboto je sledila še ena panoramska vožnja, tokrat ob 16. uri, ki je potekala od Ljutomera, preko Veržeja do Beltinec in Razkrižja. Vrhunec prireditve bo sledil v soboto zvečer, ko bodo nastopile glasbene skupine Tretja izmena, 500 m in Drugo dugme. V soboto bo poskrbljeno tudi za ženske, saj bo poleg obveznega ženskega striptiza tudi moški striptiz. V nedeljo zjutraj bodo organizatorji vsem motoristom postregli z brezplačnim zajtrkom.

Video

Priprave na panoramsko vožnjo

Ženski in moški striptiz

Drugo Dugme


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno