Srečanje starejših občanov KS Mala Nedelja

Srečanje so s kulturnim programom obogatili učenci osnovne šole

Branko Košti, nedelja, 25. oktober 2015 ob 11:23
Srečanje starejših občanov KS Mala Nedelja

Srečanje starejših občanov KS Mala Nedelja

V soboto, 24. oktobra, so se pri Mali Nedelji zbrali občani KS Mala Nedelja, kateri so dopolnili sedemdeset let starosti. Od približno 150 krajanov te starostne skupine, kolikor jih živi na območju KS, se je vabilu Krajevne skupnosti in KO RK Mala Nedelja, ki sta srečanje pripravila, odzvala približno polovica vabljenih.

Kot vsa leta doslej, so uvod v prijetno druženje s kulturnim programom obogatili učenci OŠ Mala Nedelja pod mentorstvom sicer že upokojene učiteljice Danice Potrč, katera je za vse udeležence pripravila izvirna darilca. Še posebej pa je s svojim nastopom presenetil triletni Kai, kateri je za svoje petje prejel bučen aplavz.

Starejše krajane je pozdravil predsednik KS Mala Nedelja Viljem Vajda in jim prenesel tudi opravičilo ter dobre želje županje mag. Olge Karba, v imenu OZ RK Ljutomer pa je prijetno druženje in lepo jesen življenja zaželela predsednica Silva Duh, ki je v kratkem predstavila tudi vlogo in oblike delovanja te največje humanitarne organizacije.

Po obilnem kosilu se je srečanje nadaljevalo s prijetnim klepetom, poskrbljeno je bilo tudi za glasbo, ob kateri so marsikoga, kljub letom, zasrbele pete in se je veselo zavrtel.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno