Dvestotica šestih sosednjih naselij

Srečanje starejših občank in občanov v Radencih

Filip Matko, sreda, 28. oktober 2015 ob 20:02
Srečanje starejših občank in občanov v Radencih

Srečanje starejših občank in občanov v Radencih

Preko dvesto občank in občanov, skupno 210, je prišlo na srečanje starejših od 70 let v DOSOR, Dom starejših občanov Radenci. Zanje je v torek, 27. oktobra popoldne, druženje po tradiciji pripravila Krajevna organizacija Rdečega križa Radenci, a finančno pokritje je zagotovila Občina Radenci.

Ob predsednici Krajevne organizacije Rdečega križa Radenci, Astrid Flister, je zbrane občanke in občane pozdravil župan Občine Radenci Janez Rihtarič, v kulturnem programu pa so nastopili učenke in učenec Osnovne šole Radenci: Tia Lipič (s klarinetom), Luka Zamuda (s klavirsko harmoniko), Alison Žnidarič (kot recitatorka), Zala Podlesek (s flavto) in Eva Tompa (s harmoniko - frajtonerico). Šolarkam in šolarju se je s pozdravnim nagovorom vsem pridružila ravnateljica Osnovne šole Radenci Simona Grosman.

Občankam in občanom iz Boračeve, Hrastja Mote, Radenec, Rihtarovec, Šratovec in Turjanec so se na srečanju pridružili stanovalke in stanovalci bivalne enote Zavoda Hrastovec v Radencih. V njihovem imenu je vse pozdravil varovanec Želimir Vasić, a s tremi pesmicami se je pridružila varovanka Alma Kočevar. Kot predstavnica Društva upokojencev Radenci je vsem lep in prijeten popoldan zaželela Zalika Kodba.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno