Starejše deklice B ŽRK Millennium slavile proti Piranu

ŽRK Millennium – RK Piran 15:12 (8:7)

Prlekija-on.net, ponedeljek, 23. november 2015 ob 21:24
Starejše deklice B ŽRK Millennium

Starejše deklice B ŽRK Millennium

Potem, ko je ekipa SD ŽRK Millennium v 4. krogu v zadnjih izdihljajih tekme, žal morala priznati premoč nasprotnicam iz RK Olimpije, se je v nedeljo, 22. novembra, ob tretji uri popoldne, v domači dvorani v Radencih, spet bil težek boj.

Domačinke ničesar niso prepuščale naključju in so trdno prepričane v to, da 2 točki ostaneta doma, krenile v tekmo. Prvih pet minut so gledalci gledali dokaj kaotično igro obeh ekip, s številnimi tehničnimi napakami in do 6. minute brez zadetka na obeh straneh. Povedle so domačinke, kmalu je sledila tudi minuta odmora na zahtevo domače trenerke in igra se je počasi začela odvijati v pravo smer. Kljub vmesnemu vodstvu za 3 zadetke, so domačinke na odmor odšle zgolj z zadetkom prednosti in vse je kazalo na napet boj do konca tekme.

V drugem polčasu so pobudo prevzele gostiteljice in tudi povedle z rezultatom 8 : 10. Sledile so minute uspešne igre obeh ekip v obrambi, a žal z večjimi napakami v napadu. V 38. minuti tekme, pa so domačinke končno stopile na »gas«, izenačile, povedle ter na koncu zasluženo slavile zmago.

ŽRK Millennium – RK Piran 15:12 (8:7)
Rokomet; Starejše deklice B, 1. državna liga

ŽRK Millennium: Rozman 6, Fras 1, Perkič, Cimerman 4, Lesjak, Irgolič 1, Lovrec 2, Kurbus, Draganič M. 1, Cotič, Bratkovič, Bratuša, Hödl. Trener: Karla Karnet

RK Piran: Perše, Grbac, Rebec 7, Dili, Lukič, Dolar 4, Bržan 1. Trener: Robert Cerin

Sedemmetrovke: ŽRK Millennium 2/3, RK Piran 0/1

Izključitve: ŽRK Millennium 0 min, RK Piran 2 min.


Več v Šport