Na ogled tretja adventna razstava na Meleh

Tretja adventna razstava po zgledu evropskih florističnih smernic na Meleh pri Gornji Radgoni

Jože Žerdin, petek, 27. november 2015 ob 08:59
Tretja adventna razstava na Meleh

Tretja adventna razstava na Meleh

Tudi letos so se v Vrtnarstvu Kubrus na Meleh pri Gornji Radgoni odločili in adventni čas popestrili malo drugače in jo v teh dneh odprli. Tako so pripravili tretjo adventno razstavo po zgledu evropskih florističnih razstav, pri čemer je adventna razstava na Melah v znamenju soja lučk in svečk.

Z razstavo so hoteli obiskovalcem polepšati adventni čas, s prihajajočim božičem in novoletnimi prazniki. Ob tej priložnosti so za obiskovalce pripravili poleg ogleda razstave še božično zgodbico. Razstavo bogatijo unikatni izdelki floristov iz Vrtnarstva Kurbus, kot so namizni aranžmaji, adventni venčki, aranžirane lončnice.

Razstava je razdeljena na več kotičkov. Na razstavi so osvetljena številna božična drevesa, vse pa je razstavljeno v soju lučk in svečk. V času adventne razstave si obiskovalci lahko ogledajo najrazličnejše dekoracije za olepšanje in okrasitev doma in drugih prostorov. Letos so tretjo adventno razstavo naredili in jo postavili na ogled po zgledu evropskih florističnih smernic. Vsak obiskovalec razstave je našel nekaj za se in za svojo dušo, kar je iskal, kajti barve se prepletajo ena z drugo, kar daje razstavi svoj pomen, namen in težo adventnega časa. Razstava bo na ogled do 19. decembra, ko jo bodo zaključili z nastopom pevskega zbora in obiskom božička, ki bo obdaril najmlajše.


Več v Zanimivosti