Ajdovščina pretrd oreh za ekipo iz Sv. Jurija ob Ščavnici

ŽRK Millennium – ŽRK Mlinotest Ajdovščina 10:23 (2:13)

Prlekija-on.net, ponedeljek, 7. december 2015 ob 21:54
ŽRK Millennium – ŽRK Mlinotest Ajdovščina

ŽRK Millennium – ŽRK Mlinotest Ajdovščina

V 7. krogu tekmovanja v 1. Slovenski rokometni ligi za starejše deklice B, so igralke ŽRK Millennium-a iz Sv. Jurija ob Ščavnici v domači dvorani v Radencih, v soboto 5.12.2015, gostile ekipo iz Ajdovščine. Gostje so že pred tekmo veljale za favoritke, vendar si je domača ekipa zadala cilj, da tekme ne bo kar tako predala.

Prvih 25 min igra domačink v napadu nikakor ni stekla in je bila daleč od tega kar znajo. Uspelo jim je zadeti samo dvakrat, med tem ko so gostje vsako napako izkoristile in iz protinapadov natresle kar nekaj zadetkov.

V drugem polčasu so domačinke odločneje krenile proti golu Ajdovk in igra je končno stekla tudi v napadu. Vendar je zaostanek iz prvega polčasa bil prevelik, časa premalo in tako se tekmo zasluženo dobile hitre Primorke.

Igralke sedaj čaka 4-tedenski premor, tako da lepo vabljeni na tekme naših malih rokometašic konec januarja 2016.

ŽRK Millennium – ŽRK Mlinotest Ajdovščina 10:23 (2:13)
Rokomet; Starejše deklice B, 1. državna liga

ŽRK Millennium: Rozman 3, Fras 1, Perkič , Cimerman 3, Lesjak, Irgolič 1, Lovrec 2, Kurbus, Draganič P., Draganič M., Cotič, Bratkovič, Dolamič, Hödl. Trener: Karla Karnet

ŽRK Mlinotest Ajdovščina: Marc, Bratina L. 4, Samec 1, Bratina V. 2, Štrukelj, Kretič, Stibilj, Kovšca 9, Vovk, Premrl 5, Bratina K., Rushitoska, Brecelj, Štrancar 2, Ivanova. Trener: Pergar Jurko

Sedemmetrovke: Žrk Millennium 6/2, Žrk Tržič 2/2
Izključitve: Žrk Millennium 2 min, Žrk Tržič 4 min.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport