Na tradicionalni čajanki uprizorili predstavo Ledeno kraljestvo

Otroci so se skupaj s starši, dedki in babicami, izpred vrtca podali na Glavni trg z lučkami, kjer je potekala predstava

Prlekija-on.net, sreda, 9. december 2015 ob 13:15
Čajanka s predstavo Ledeno kraljestvo

Čajanka s predstavo Ledeno kraljestvo

Svet staršev vrtca Ljutomer že nekaj let v mesecu decembru prireja tradicionalno čajanko, druženje otrok, staršev, dedkov, babic, zaposlenih vrtca in ostalih, ki so povezani z vrtcem.

Letos je čajanka potekala v torek, 8. decembra, ko so se otroci skupaj s starši, dedki in babicami, izpred vrtca podali na Glavni trg z lučkami, ki so si jih izdelali sami na tradicionalnih decembrskih delavnicah. Na trgu je nato bila odigrana predstava Ledeno kraljestvo, ki so jo pod vodstvom Nuše Novak, redne zunanje sodelavke vrtca in članice sveta zavoda, predstavili starši. V predstavi so starši pokazali, da sta ljubezen in toplina tista, ki topita led in odpirata vrata v katerokoli kraljestvo. Po predstavi je sledilo še druženje ob toplem čaju in pecivu.

Pred predstavo je vse zbrane nagovorila ravnateljica vrtca, Marija Pušenjak, ki se ob koncu leta po 24. letih poslavlja od tega položaja. Ob tem so se ji tudi v svetu staršev zahvalili za vsa leta delovanja v vrtcu, predsednica sveta staršev vrtca, Nataša Ošep Ferš, ji je ob tem podarila majhno pozornost ter povedala, da se ljubezen začne doma, med zakoncema, med starši in otroki, med otroki ter se iz družine širi navzven, na druge ljudi, živali, rastline, v zrak. Ob tem so vsem zaželeli lepe praznike, ki prihajajo.


Več v Družabno