Radenska bo polnila pijače Pepsi, Mirinda in 7UP za hrvaški trg

Radenska partner Pepsi tudi na Hrvaškem

Prlekija-on.net, sreda, 9. december 2015 ob 12:261
Radenska

Radenska

Radenska je sporočila, da na podlagi doseženega dogovora postaja franšizni partner družbe PepsiCo za Hrvaško. »Zelo smo veseli te priložnosti, da razširimo naše obstoječe sodelovanje s PepsiCo in postanemo njihov izbrani franšizni partner za Hrvaško,« je ob tem dejal Marian Šefčovič, direktor Radenske in manager za jadransko regijo v družbi Kofola ČeskoSlovensko, ki je lastnica Radenske.

Radenska bo prevzela polnjenje proizvodov družbe PepsiCo Pepsi, Mirinda in 7UP za hrvaški trg ter distribucijo teh brezalkoholnih pijač na geografsko zahtevnem hrvaškem terenu. »Naše sodelovanje s PepsiCo je že zdaj odlično, tesno pa sodelujemo tudi z Badlom, dosedanjim partnerjem PepsiCo, da bomo lahko zagotovili gladek prehod ter nemoteno oskrbo vseh sedanjih partnerjev in poslovnih strank s proizvodi PepsiCo brez kakršnih koli motenj ali zamud,« je nadaljeval Šefčovič.

Radenska je eden največjih proizvajalcev mineralne vode v jadranski regiji, kjer je njeno ime nekoč bilo - in marsikje še vedno je - sinonim za mineralno vodo. Njen nosilni proizvod je svetovno znana mineralna voda premium razreda Radenska Classic, ponudbo pa dopolnjuje raznolik portfelj voda in brezalkoholnih pijač, kot sta Ora in Pepsi. Letos spomladi je Radenska postala del družine Skupine Kofola. Kofola je eden vodilnih evropskih proizvajalcev brezalkoholnih pijač z osmimi proizvodnimi obrati, ki zaposluje 1900 ljudi na Slovaškem, Češkem, v Sloveniji in na Poljskem. Kofola je znana po svojem dobrem odnosu in spoštovanju do lokalnih blagovnih znamk in lokalne poslovne kulture ter je v omenjenih državah obudila že precejšnje število tradicionalnih blagovnih znamk brezalkoholnih pijač oziroma jim dala novih moči.

YONG četrtek, 10. december 2015 ob 10:16

Mislec Kdaj pa bo na našem trgu prisotna tudi pijača KOFOLA v vseh oblikah, kar lastnik proizvaja in uspešno prodaja na Češkem? Nam je namreč zelo všeč ta pijača, a žal pri nas ni dosegljiva. Upam, da bo kmalu! To ja

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo