Veseli december v vrtcu na Cvenu

Veseli december – mesec pričakovanj, skrivnih želja in čudovitih, nepozabnih trenutkov

Prlekija-on.net, četrtek, 24. december 2015 ob 22:42
Veseli december v vrtcu na Cvenu

Veseli december v vrtcu na Cvenu

Veseli december – mesec pričakovanj, skrivnih želja in čudovitih, nepozabnih trenutkov. Tudi takšnih, ko so nas v vrtcu obiskali zunanji otroci, s katerimi smo pekli parkeljne in izdelovali praznične okraske. S tem smo polepšali garderobe in smrečice v igralnicah ter na prostem, ki so kot pika na i dobile še lučke. Te so razveseljevala naša srčeca, ko smo prihajali v vrtec in popestrile dogajanja: od ogledov lutkovnih predstav v KD Ljutomer, »Veselega pričakovanja«, dijakov GFML, praznovanj rojstnih dni otrok, izdelovanj voščilnic, petja prazničnih pesmi in veselega rajanja.

Pa smo že čakali dobrega moža – dedka Mraza. Prišel je ravno tistega popoldneva, ko smo si ogledali čudovito predstavo nekaterih staršev in vzgojiteljic »Zakaj je lisica zbolela?« in ko smo imeli čajanko – ob slastnih piškotih (ki smo jih pekli v vrtcu in ki so jih prinesli starši).

Dedek Mraz je prejel naše pismo in dobili smo veliiikooo darilo. In kaj se je skrivalo v njem? Ne le knjiga in družabna igra (ter kinetični pesek za oddelke), njegovo težo je nosila sreča, toplina, razumevanje in nasmeh, kar nas bo skupno popeljalo v leto 2016.

Da, veselje je v našem vrtcu na Cvenu doma. Odprite vrata, dobri mož ga nasuje tudi Vam…

Cven, 24.12.2015
Zapisala: vzgojiteljica Marjeta Zmazek


Več v Najmlajši