Spletna stran Evropske komisije Europe Direct Murska Sobota

Europe Direct Murska Sobota

Zavod PIP, ponedeljek, 3. avgust 2009 ob 14:05

Informacijska točka Evropske komisije Europe Direct Murska Sobota je predstavila svojo spletno stran, ki jo lahko obiskovalci najdejo na e-naslovu www.zivim.eu.

Spletna stran ponuja obiskovalcem širok spekter vsebin. V okviru rubrike »Dnevne novice EU« se bomo potrudili, da obiskovalcem zagotovimo sveže novice s področja delovanja institucij Evropske unije. Veliko poudarek bo namenjen dogodkom Informacijske točke ED Murska Sobota, o katerih bomo bralce, tudi s pomočjo spletne strani, pravočasno obveščali. Znanja željni uporabniki bodo lahko svoje znanje preizkusili s pomočjo »EU kviza«. Mnenja obiskovalcev o aktualnih dogodkih povezanih z EU, bomo zbirali s pomočjo anket.

Pri oblikovanju spletne strani nas je vodila želja, da uporabnikom zagotovimo funkcionalnost, uporabnost in preglednost vsebin.

Prepričani smo, da se bomo s pomočjo spletne strani z informacijami o EU še bolj približali prebivalstvu v pomurski regiji, kar je tudi osnovno poslanstvo Informacijske točke Evropske komisije Europe Direct Murska Sobota, ki deluje v okviru Zavoda PIP.


Več v Ostale novice