Na pomurski avtocesti umrl pešec

57-letni voznik osebnega avtomobila iz Murske Sobote je verjetno zaradi okvare svojega vozila stopil na vozni pas, kjer ga je zadelo tovorno vozilo

Prlekija-on.net, ponedeljek, 22. februar 2016 ob 14:54
Avtocesta

Avtocesta

Kot smo že pisali, je v ponedeljek, 22. februarja, okoli 11.30 prišlo do prometne nesreče z udeležbo pešca in tovornega vozila, ki se je zgodila na pomurski avtocesti.

Z ogledom kraja prometne nesreče in po zbranih obvestilih so policisti ugotovili, da je 57-letni voznik osebnega avtomobila iz Murske Sobote verjetno zaradi okvare, (na vozilu je bil odprt pokrov motorja) parkiral vozilo na SOS počivališču v bližini nadvoza Bakovci - Krog v smeri Maribora. Voznik je nato izza ustavljenega vozila stopil na vozni pas v času, ko se je po tem pripeljal voznik skupine vozil, državljan Poljske, ki je s sprednjim delom vlečnega vozila trčil v pešca. Pešec je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Splošno bolnišnico Murska Sobota, od koder pa so sporočili, da je pešec umrl.

Kraj prometne nesreče si je ogledal tudi preiskovalni sodnik, kateri je odredil sodno obdukcijo. Promet na avtocesti je bil zaprt do 13.10 ure.


Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25