19. Zbor članov Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

Zbora se je udeležilo 17 članov od skupaj vseh 39 članov kluba

Prlekija-on.net, ponedeljek, 29. februar 2016 ob 11:03
Zbor Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

Zbor Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

V petek 26.2.2016 smo ob 18. uri v Gostišču Ozmec izvedli že 19. Zbor članov Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije. Zbora se je udeležilo 17 članov od skupaj vseh 39 članov kluba.

Od povabljenih gostov se so se nam na zboru pridružili še podžupan občine Ormož g. Mirko Novak, bivša predsednica Kluba tajnic in PS Ptuja in okolice Martina Jakomini in sedanja predsednica ga. Sonja Hliš iz Ptuja.

Letos smo imeli tudi volilno leto in smo potrdili že obstoječi UO, NO, častno razsodišče, disciplinsko komisijo in komisijo za priznanje.

Članstvo v klubu je prostovoljno, zato želimo, da bi se izobraževanja in strokovnega izpopolnjevanja udeležilo čim več članov. Tako smo si za letošnje leto zadali naslednje plane in sicer
-    motivacijskega seminarja s Sašo Einsiedler
-    Predavanje oz. tečaj o sodobni kuhinji
-    Tečaj retorike – javnega nastopanja
-    Predavanje o spletnem bančništvu
-    Bonton pri poslovnem kosilu ter bonton poslovnega oblačenja
-    Razni pohodi in druženja ob kavi

Aktivno se bomo udeleževali tudi zveznih dogodkov oz. dogodkov drugih klubov kot so jesensko srečanje klubov, Poli maraton na Ptuju, izletov, pohodov ter tradicionalnega kongresa v Portorožu.

Kot vsako leto bomo tudi leto 2016 zaključili z druženjem ob večerji in plesu.

Na zboru smo podelili tri pisna priznanja in sicer dobitnice so Tilika Aleksič, Marija Poplatnik in Manica Hartman za vestno in aktivno delovanje v Klubu tajnic in poslovnih sekretark Prlekije.

Letos pa bosta na kongresu v Portorožu prejeli Srebrno priznanje Teja Večerjevič Rižnar in moja malenkost za aktivno in vestno delovanje v klubu.

Uradni del je bil kar hitro za nami in sledil je klepet ob večerji in kozarču rujnega. Ob prijetni glasbi pa smo tudi veselo zaplesale.

Ker je današnji čas tempo življenja zelo hiter in s tem je posledično tudi veliko stresa menim, da je družabnih srečanj, klepetov ob kavi veliko premalo oz. se jih premalo udeležujemo.

Zato prisrčno vabim, da se nam vsi zainteresirani pridružijo in doživijo nepozabne in prijetne trenutke.

Nataša Kukovec
Predsednica KTPSP


Več v Kultura in izobraževanje