Tomislav Nemec prejel največ glasov za direktorja DSO Ljutomer

Nemec je prejel pet glasov in bo tako konec junija nastopil mandat direktorja Doma starejših občanov Ljutomer, saj sedanji direktor Boris Sunko odhaja v pokoj

Prlekija-on.net, ponedeljek, 4. april 2016 ob 11:455
Tomislav Nemec

Tomislav Nemec

Na razpis za mesto direktorja Doma starejših občanov (DSO) Ljutomer, ki je bil objavljen v začetku marca, so se prijavili trije kandidati, ki so vsi ustrezali razpisnim pogojem. Konec marca so kandidati na seji sveta zavoda predstavili svoj program, kjer je mag. Tomislav Nemec prejel pet glasov in bo tako konec junija nastopil mandat direktorja DSO Ljutomer, saj sedanji direktor Boris Sunko odhaja v pokoj.

V svetu zavoda DSO Ljutomer je sedem članov, po štirje predstavniki ustanovitelja, ki je država ter po en član Občine Ljutomer, zaposlenih in stanovalcev. V imenu ustanovitelja je bil član sveta zavoda tudi Nemec, ki pa se je pred odločanjem o imenovanju umaknil s tega mesta, tako da je ministrstvo izpeljalo postopek imenovanja novega člana. Za novo članico sveta zavoda je bila imenovana Breda Bavec.

Nemec je v preteklosti med drugim bil načelnik ljutomerske upravne enote in prvi mož Darsa ter direktor Zdravstvenega doma Ljutomer, od koder se je moral posloviti lani.


Več v Gospodarstvo