V podjetju Radgonske gorice so izvedli 3. športno-družabno srečanje za svoje zaposlene

V družbi Radgonske gorice namenjajo tudi čas za sprostitev in druženje za svoje zaposlene, tako se ohranjajo dobri odnosi, enotni cilji, ter čut do pripadnosti podjetja

Prlekija-on.net, sobota, 23. april 2016 ob 23:06
3. športno-družabno srečanje

3. športno-družabno srečanje

Ta čas je narava v polnem teku življenja in s tem in z njo je povezano tudi delo ljudi, ki opravljajo dela s stikom z naravo, naj si bo na poljih, travnikih, gozdovih ali kot vinogradniki v svojih vinogradih. Tudi v družbi Radgonskih goric, ki so prepoznavni in cenjeni s svojimi vrhunskimi in šampionskimi  produkti, že preko 160 let, imajo ta čas veliko dela v svojih vinogradih, ki so vezana na tempo naravnega ciklusa, ter rokov posameznih opravljenih del.

A kljub tempiranega vsakdanjika so v podjetju Radgonske gorice d.d. našli čas za svoje zaposlene za 3. športne igre, ter druženje, ki je bilo v petek 22. aprila na Turističnem športnem centru (TŠC) na Tratah v Gornji Radgoni. Dan so tako namenili igranju iger v različnih športih disciplinam, kot so odbojka, nogomet, košarka, tenis, badminton in pikadu. Izbirali pa so tudi najmočnejšega peničarja in peničarko, to je igra, ki je vezana na moč v držanju 1.5 litrski steklenici penine z iztegnjenima rokama.

Direktor radgonskih goric Borut Cvetkovič, ki že deseto leto uspešno vodi podjetje s 108 zaposlenimi in je bil ob tej priložnosti službeno odsoten, je mnenja, da je v podjetju treba nameniti za svoje zaposlene tudi čas za sprostitev, druženje in veseljačenje, le tako se bodo ohranjali dobri odnosi med vsemi zaposlenimi. Naše podjetje je kot ena velika družina, ki zmore in uspe le, če so medsebojni odnosi dobri, cilji pa enotni. Za to se je potrebno tudi prilagoditi in prisluhniti željam zaposlenim predvsem pa ohranjati dobre odnose, spodbujati sočutje do pripadnosti in dela nekega podjetja, ter spodbujati motivacijo, ki je vezana na voljo, hotenje in željo vsakega posameznika do dela v podjetju.

Marjan Slavič


Več v Družabno