Aprilsko seniorsko navdušenje

Mark Tivadar iz Malih Bakovec poskrbel za glasbo in ples

Filip Matko, nedelja, 24. april 2016 ob 15:04
Plesna zabava na seniorskem večeru, foto: Marija Erveš

Plesna zabava na seniorskem večeru, foto: Marija Erveš

Že peto leto vsak tretji četrtek v mesecu v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, med 18. in 21. uro poteka seniorski večer. Gre za druženje ob klepetu, glasbi, petju, plesu ter degustaciji peciva in pijač, ki se ga udeležijo stanovalke in stanovalci doma, krajanke in krajani Radenec, kakor tudi drugi obiskovalci. Tretji četrtek v aprilu, 21.4.2016, so se seniorskega večera udeležili tudi stanovalke in stanovalci bivalne enote Zavoda Hrastovec v Radencih.


Ob DOSOR-jevi prostovoljki Mariji Erveš je za mentorstvo večera skrbela tudi Dosorjevka Tatjana Geč, za pesmi, glasbo in ples oziroma za seniorsko zabavo pa je poskrbel mladi Mark Tivadar iz Malih Bakovec pri Murski Soboti, ki je v DOSOR-ju že večkrat nastopil, tokrat pa ga je na nastopu spremljal dedek Slavko Varga. Nad njegovim nastopom so bili vsi zelo navdušeni. DOSOR je za prijetno razpoloženje prispeval rogljičke iz domske kuhinje, odlično vino pa sta prispevala ljubiteljska vinogradnika Alojzija in Drago Lepoša iz Radenec.

Izredno številčna udeležba na tokratnem aprilskem  seniorskem večeru potrjuje, da se je prireditev »prijela« in da si tovrstnih zabav stanovalke in stanovalci DOSOR-ja vsekakor želijo.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46