Gasilci in gasilke v Lutvercih

Ta petek bo na sporedu 7. nočno tekmovanje

Prlekija-on.net, četrtek, 2. junij 2016 ob 11:45
PGD Lutverci

PGD Lutverci

Prostovoljno gasilsko društvo Lutverci pripravlja ta konec tedna svoje tradicionalno, že 7. po vrsti pokalno nočno tekmovanje za prehodni pokal. Tekmovanje za članice in člane ter veteranke in veterane bo ta petek, 3.6.2016 na nogometnem igrišču v Lutvercih. Najprej se bodo med 19. in 21. uro, pomerili veterani in veteranke, od 21. ure naprej pa bodo tekmovali še člani in članice. Veterani in veteranke, kjer se dodajajo točke tudi na starost ekipe, bodo tekmovali v vaji s hidrantom (7 tekmovalcev) ter metu torbice v začrtan krog (4 tekmovalci), člani in članice pa bodo tekmovali v vaji z motorno brizgalno – suha izvedba, ter v metu torbice v začrtani krog.

Kot nam je povedal Viktor Sterniša iz PGD Lutverci, bodo tekmovalci prejeli tudi priznanja in nagrade, in sicer prve tri ekipe (člani, članice, veterani, veteranke) prejmejo pokale. Najboljša ekipa (člani in članice) prejme še prehodni pokal, vse prisotne ekipe pa prejmejo priznanje za sodelovanje. "V kolikor vam primanjkuje zadostno število članov za tekmovanje, lahko tekmujete samo v spajanju sesalnega voda (6 tekmovalcev), kjer prve tri ekipe prejmejo pokale.
Informacije in prijave so možne na naslov pgdlutverci@gmail.com, ali po telefonu: Dejan Vogrinec 031-314-979 oz. Viktor Sterniša 041-390 320 vse do dneva tekmovanja do 23.00 ure", pravi Sterniša.


Več v Kultura in izobraževanje