Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor kliče Prlečke

Vabila na sprejem ob zaključku prireditve natečaja Prostovoljec leta 2015 so prejeli tudi nekateri oziroma nekatere iz Prlekije

Prlekija-on.net, petek, 10. junij 2016 ob 09:39
Vita Suhadolnik

Vita Suhadolnik

Te dni so iz državnega protokola Republike Slovenije, iz Erjavčeve 17 v Ljubljani prejeli vabila na sprejem ob zaključku prireditve natečaja Prostovoljec leta 2015 tudi nekateri oziroma nekatere iz Prlekije.

Med povabljenimi, ki bodo v četrtek, 16. junija 2016 ob 18. uri prisostvovale nacionalnemu dogodku v protokolarnem objektu Brdo pri Kranju so tudi Vita Suhadolnik, Ljutomerčanka iz Fulneške 2 kot mlada prostovoljka in sodelavka prleškega MC ter Mladinskega sveta Ljutomer, Katica Cupar iz Ljutomera, animatorka in ljudska kulturna ustvarjalka ter prostovoljka delujoča v Centru za družino Sožitje in Genofefa Črvič iz Spodnjega Kamenščaka kot prostovoljka za svojo življenjsko delo na področju gasilstva, humanitarnih organizacij ter razvoja kraja. Iz povsem zanesljivih virov vemo, da se bodo omenjenim pridružili še tudi nekateri zaslužni prleški prostovoljci, z njihovimi imeni do prireditve pa na žalost trenutno še ne razpolagamo.

Občina Ljutomer bo za nominiranke nacionalnih priznanj Slovenski najprostovoljci poskrbela za kombi prevoz, z dodatnim avtomobilom pa bo za prevoz poskrbel tudi MCP, v kolikor se nagrajenci ne bodo dogodka udeležili v lastni režijo in z družinskim spremstvom.

Drago Vaupotič


Več v Kultura in izobraževanje