Otroci iz vrtca Ljutomer obiskali podjetje Farmtech

Obiskali so podjetje Farmtech d.o.o., kjer so jih z veseljem sprejeli

Prlekija-on.net, petek, 17. junij 2016 ob 11:33
Otroci so obiskali podjetje Farmtech

Otroci so obiskali podjetje Farmtech

Otroci iz skupine »graščaki« smo v četrtek 16.6.2016 obiskali podjetje Farmtech d.o.o., kjer so nas z veseljem sprejeli. Sodelovanje vrtca s starši je nujen pogoj za uspešno dopolnjevanje družinske vzgoje in doseganje vzgojno - izobraževalnih ciljev. Medsebojna podpora in zaupanje sta bistvena za napredek otroka. Zato smo sklenili, da obiščemo podjetje, kjer sta zaposlena dva starša naših otrok in nam predstavita njihovo delo v proizvodnji.

Sprejel nas je vodja investicij in vzdrževanja Zvonko Rozmanič in nam na kratko predstavil podjetje. Farmtech ponuja vrhunsko in dovršeno kmetijsko mehanizacijo. Družba deluje z dvema glavnima segmentoma: kmetijski proizvodni program in okoljski proizvodni program. Ogledali smo si posamezne procesne enote proizvodnje. Najbolj so uživali v sami demostraciji delovnega stroja za ravnanje s trdimi biološkimi odpadki pod blagovno znamko Komptech. Ob vseh teh novih informacijah smo se še pred odhodom pri njih posladkali in okrepčali ter prejeli pozornosti, ki je otrokom veliko pomenilo.

Otroci so ta dan nekaj novega doživeli, videli ter se veliko novega naučili. Hvala celotni ekipi podjetja Farmtech in staršema Igorju Grantaša ter Pihlar, da so si vzeli čas za naše navdušene bodoče delavce in jim popestrili dan. V vrtcu so otroci vsa doživetja in pripovedi prenesli na papir, kjer so nastale zelo zanimive risbe.

Vzgojiteljica Antonija Podnar in Jožica Svatina


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Najmlajši

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

četrtek, 13. junij 2024 ob 09:31
Slovo mini maturantov iz vrtca

Slovo mini maturantov iz vrtca

torek, 11. junij 2024 ob 10:54