Pomahajmo Sloveniji iz našega 40 letnega vrtca Cezanjevci

Minilo je že kar štirideset let, od kar je vrtec Cezanjevci odprl svoja vrata

Prlekija-on.net, petek, 17. junij 2016 ob 18:55
Zaključna prireditev v vrtcu Cezanjevci

Zaključna prireditev v vrtcu Cezanjevci

Zaključna prireditev z naslovom Pomahajmo Sloveniji iz našega 40 letnega vrtca, se je odvijala v četrtek, 16. 6. 2016. Skozi projekt, v katerega je bil vključen celoten vrtec, smo skozi šolsko leto spoznavali sebe, družino, vrtec, vas na katero so otroci zelo ponosni, ter svojo državo. Skozi tematiko smo pri otrocih poskušali razvijati pozitiven odnos do sebe, svoje družine, krajanov, vasi in države. Vse to smo z glasbo, plesom in jezikom prikazali na zaključni prireditvi.

Poslovili pa smo se tudi od štiridesete generacije mini maturantov. Zato jim želimo, da na nove šolske poti stopajo samozavestno, pogumno in odločno. Pa naj nasmeh na njihovih obrazih in igrivost v njihovih srcih ostaja tudi na šolskih hodnikih.

Minilo je že kar štirideset let, od kar je vrtec Cezanjevci odprl svoja vrata. Spremenilo se je marsikaj. Prostori, pogoji dela, standardi in normativ. Vsekakor pa je ostalo nekaj v njem enako. To so naši najmlajši, za katere vsak dan z nasmehom na obrazu in pozitivno energijo vstopamo v prostore vrtca.

Vsem otrokom in staršem želimo, da preživite razigrane, igrive in aktivne počitniške in dopustniške dni.

Kolektiv vrtca Cezanjevci


Več v Najmlajši