Identifikacija potreb NVO na območju Prlekije

Nevladne organizacije (društva, klubi, zveze, privatni zavodi in ustanove) so v lokalnem okolju pomemben akter razvoja in kvalitete življenja prebivalcev

Prlekija-on.net, nedelja, 19. junij 2016 ob 17:50
Mladinski center Prlekije

Mladinski center Prlekije

V prostorih Mladinskega centra Prlekije-pokrajinskega centra NVO, so. p. na Spodnjem Kamenščaku 23 bo v torek 28. junija ob 17. uri v realizaciji Lokalne razvojne fundacije za Pomurje organizirano srečanje nevladnih organizacij delujočih na območju Upravne enote Ljutomer, torej Občin Veržej, Razkrižje, Križevci in Ljutomer.

Nevladne organizacije (društva, klubi, zveze, privatni zavodi in ustanove) so v lokalnem okolju pomemben akter razvoja in kvalitete življenja prebivalcev. Povezujejo občane in krajane, izvajajo storitve in imajo vpliv na odločevalce. Zelo pomembna pa je tudi njihova zagovorniška vloga in vloga zadovoljevanja potreb v lokalnem okolju. Prav prepoznavanje lokalnih potreb je bistvenega pomena, zato vas vabimo na omenjeno delovno srečanje, z namenom, da identificiramo potrebe v lokalnem okolju in razvijemo ideje za razreševanje izzivov na območju lokalnih skupnosti. Predstavniki različnih društev z opravljanjem različnih vsebin svoje dejavnosti ste vabljeni k aktivni udeležbi, svojo prisotnost pa je zaželjeno predhodno prijaviti na e-mail: Tadeja@lrf-pomurje.si ali telefonsko na 02 538 13 54.

Vabilo v prilogi.


Več v Kultura in izobraževanje