28-letni Romun prevažal prepovedane snovi

V vozilu je prevažal 135 ampul in 100 tablet s snovjo, ki je na listi prepovedanih snovi v športu

Prlekija-on.net, sreda, 29. junij 2016 ob 19:20
Zasežene tablete

Zasežene tablete

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Maribor so v soboto, 25. junija, ob 11.40 na avtocesti A5, na relaciji Murska Sobota - Maribor (počivališče Lormanje) ustavili osebni avtomobil višjega cenovnega razreda, ki ga je vozil 28-letni državljan Romunije. V postopku je bilo ugotovljeno, da je v vozilu prevažal 135 ampul in 100 tablet s snovjo, ki je na listi prepovedanih snovi v športu.

Prepovedane snovi so mu bile zasežene, zoper njega pa bo podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog. Pri postopku je bilo tudi ugotovljeno, da državljan Romunije vozilo vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bila izrečena globa ter prepovedana nadaljnja vožnja.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika