Zaključna prireditev 43. tabora mladih gasilcev GZ Ljutomer

Ogledate si lahko celotno slovesnost iz zaključka gasilskega tabora

Prlekija-on.net, sobota, 16. julij 2016 ob 10:25

43. tabor Mladi gasilec

V Bodislavcih se je zaključil že 43. tabor mladih gasilcev Gasilske zveze Ljutomer, ki se ga je udeležilo 85 mladih gasilk in gasilcev iz  prostovoljnih gasilskih društev, ki spadajo pod Gasilsko zvezo Ljutomer.

Spodaj si lahko ogledate še celotno slovesnost iz zaključka gasilskega tabora, ki so jo posneli pri Mladinskem klubu Pürga.

"Povabljeni smo bili na zaključek 43. Gasilskega tabora, ki je potekal v Bodislavcih. Bilo je pestro in zabavno in to ne samo zaključek, pač pa polnih 14 dni, kot smo na rahlo humoren način izvedeli med prireditvijo. Tako so otroci spoznali delo Gasilcev, Policistov v akciji, ter se naučili kako bivati in sobivati z naravo, za češnjo na torti pa so jih obiskali tudi Oldtimerji. Za nekaj več adrenalina (beri: strahu), pa je poskrbelo tudi vreme, saj se je razdivjalo pravo neurje. Kljub vsemu pa so vsi ostali nepoškodovani, po zaslugi Mentorjev, ki so se kot vedno izkazali in dobro poskrbeli za mlade tabornike in tabornice ! Tak tabor seveda oplemeniti te mlade ljudi, saj so se namesto, da bi pisali SMS-e, družili, se skupaj učili, igrali ter se pogovarjali, sklepali nova poznanstva in prijateljstva. Da je bilo veselo se lahko prepričate sami, vabimo k ogledu."

MK Pürga


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje