Posnetek vročih plesalk v Ljutomeru, presegel 200 tisoč ogledov na YouTubu

Video je verjetno eden izmed najbolj gledanih videov na portalu YouTube, ki so bili posneti v Ljutomeru

Prlekija-on.net, nedelja, 21. avgust 2016 ob 13:35
Vroči plesalki sta pritegnili že preko 200 tisoč ogledov

Vroči plesalki sta pritegnili že preko 200 tisoč ogledov

Naš videoposnetek vročih go-go plesalk, ki je bil posnet avgusta 2012 v Ljutomeru na 8. srečanju predelanih in športnih vozil avto kluba VRZ, je v teh dneh na video portalu YouTube presegel 200.000 ogledov.

Video je verjetno eden izmed najbolj gledanih videov na YouTube portalu, ki so bili posneti v Ljutomeru, hkrati pa tudi dokaz, kaj ljudi na internetu in v medijih dandanes najbolj zanima - mična dekleta in čim več gole kože.

Reportaže iz teh dogodkov:
Srečanje kluba VRZ dodatno segrel seksi »car wash«
Jelena Rozga zapela ob 5. obletnici Šic bara
Brigita Brezovac na treningu v Ljutomeru
Tu so pa še tudi drugi naši videi, ki so presegli zavidljive številke na omenjenem portalu. Tako je recimo video Matjašek je gujdeka kla, ki je sicer sestavljen iz fotografij z glasbeno podlago, pri številki preko 175.000 ogledov, Jelena Rozga in njen Tsunami, ki ga je decembra 2014 zapela ob 5. obletnici Šic bara, pri številki preko 55.000 ter trening znane ljutomerske profesionalne bodybuilderke Brigite Brezovac, ko je v Ljutomeru septembra 2012 opravila trening, za nastop na mednarodnem bodybuilding tekmovanju Ms. Olympia. Video ima preko 50 tisoč ogledov.

Tri najbolj gledane videe, ki so bili posneti v Ljutomeru, si lahko ogledate spodaj, vse naše posnetke, ki jih je že preko 1.120 in imajo skupaj preko 1.577.000 ogledov, pa si lahko ogledate tukaj.


Več v Zanimivosti