Pripravili sprejem za edinega Prleka, ki se je udeležil olimpijskih iger

V Sodincih so pripravili sprejem za Marka Bezjaka in Mateja Gabra

Špela Borko, nedelja, 21. avgust 2016 ob 19:34
Marko Bezjak in Matej Gaber

Marko Bezjak in Matej Gaber

Ormožan, Marko Bezjak je prvi Prlek, ki se je udeležil olimpijskih iger, ki so letos potekale v Braziliji, v Riu. Posebej za njega in njegovega soigralca Mateja Gabra so pripravili poseben sprejem v Sodincih. Marko in Matej sta na olimpijske igre odšla s Slovensko rokometno reprezentanco, zasedli pa so odlično 6. mesto.

Sprejem so skupaj s Turističnim društvom Sodinci in domačimi gasilci, pripravili njuni domači. Na sprejemu obeh olimpijcev se je zbralo veliko ponosnih navijačev, ki so želeli rokometaša pozdraviti in jima čestitati. Poseben pozdrav jima je namenil predsednik Krajevne skupnosti Velika Nedelja, Marjan Mušič in Miran Fišer.

V programu so sodinški fantje zaigrali na hrajtonarce, Marko pa se je najbolj razveselil nastopa svoje hčerkice Line. Marka in Mateja pa ne povezuje samo rokomet, ampak tudi družina. Oba sta namreč zeta pri Sokovih v Sodincih. Sprejema sta se zelo razveselila, vesela sta bila vseh ponosnih obiskovalcev, a najbolj sta srečna, da sta lahko s svojo družino.


Več v Šport