V domači garaži ga je traktor stisnil do smrti

Motor traktorja je bil prižgan in v prostem teku, nakar se je traktor nenadoma pričel premikati in pokojnega stisnil ob podboj garažnih vrat ter ga delno prevozil

Prlekija-on.net, sreda, 31. avgust 2016 ob 15:20
Domačinu niso mogli več pomagati

Domačinu niso mogli več pomagati

V sredo, 31. avgusta, nekaj po 10. uri, je v Domajincih, občina Cankova, traktor stisnil lastnika ob podboj garaže. Reševalci NMP Murska Sobota, gasilci PGD Domajinci in Murska Sobota so s pomočjo dvižnih blazin in hidravličnega orodja izvlekli ponesrečenca, ki pa je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl.

S Policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da je pokojni 84-letnik na dvorišču hiše oziroma v garaži s traktorskim kompresorjem polnil pnevmatiko na kosilnici. Motor traktorja je bil prižgan in v prostem teku, nakar se je traktor nenadoma pričel premikati in zaradi nesrečnih okoliščin ter teže traktorja pokojnega stisnil ob podboj garažnih vrat ter ga delno prevozil.

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Murska Sobota so opravili ogled, tuja krivda je zaenkrat izključena, o dogodku pa bodo po vseh zbranih obvestilih obvestili pristojno Okrožno državno tožilstvo.



Več v Črna kronika