Nov poraz Veržeja, Drava tudi z desetimi zdržala do konca

Farmtech Veržej - Drava Ptuj 1:2 (1:2)

Prlekija-on.net, sobota, 3. september 2016 ob 21:44
Farmtech Veržej - Drava Ptuj

Farmtech Veržej - Drava Ptuj

Farmtech Veržej, se je v soboto, 3. septembra, na Čistini v 5. krogu 2. SNL, pomeril z Dravo Ptuj ter zabeležil četrti poraz. Drava je bila boljša z 2:1.

Drava je povedla že v 4. minuti, ko je zadel Mitja Rešek, Luka Vindiš pa je Veržej vrnil v igro v 40. minuti, a je že tri minute kasneje Drava ponovno vodila. Za novo vodstvo je zadel najstarejši in najizkušenejši na zelenici, Nastja Čeh.

V drugem polčasu je Veržej napadal ter poizkušal izenačiti, Drava pa je skušala tekmo odločiti iz protinapadov. V 64. minuti je Gašper Kurež dobil drugi rumeni karton in moral z igrišča. Ob številčni premoči je Veržej še bolj pritisnil na vrata gostov, a si ob tem ni priigral resnejših priložnosti saj je vedno zmanjkala zadnja ključna podaja. Drava je tako kljub igralcu manj zdržala do konca ter zabeležila drugo zmago to sezono, Veržej pa ostaja pri eni točki in na zadnjem mestu lestvice.

Farmtech Veržej - Drava Ptuj 1:2 (1:2)
200; Vindiš 40.; Rešek 4., Čeh 43.

Celotem zapisnik s tekme si lahko ogledate tukaj.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport