V Radomerju potekale že 5. vaške igre med vasmi KS Železne Dveri

Skupno zmago in prehodni pokal je iz rok zadnjega zmagovalca - Slamnjaka tokrat osvojila in prejela ekipa Radomerja

Prlekija-on.net, nedelja, 4. september 2016 ob 18:00
5. vaške igre med vasmi KS Železne Dveri

5. vaške igre med vasmi KS Železne Dveri

V soboto, 3. septembra, so se na športnem igrišču v Radomerju zvrstile že 5. vaške igre med vasmi KS Železne Dveri. Igre so vsa leta potekala pod pokroviteljstvom in organizacijo Krajevne skupnosti Železne Dveri, tokrat pa je organizacijo prevzelo ŠD Stari Hrast in kot vedno do sedaj so tudi to soboto igre privabile lepo število ljudi in ekip, saj so nastopili tekmovalci iz kar sedmih vasi KS Železne Dveri.

Tako so se ekipe Radomerja, Železnih Dveri, Gresovščaka, Ilovec, Slamnjaka, Radomerščaka, Cubra in pa PGD Radomerja že tradicionalno pomerile v odbojki na mivki in v ruskem kegljanju.

V odbojki na mivki je slavila ekipa Gresovščaka pred Radomerjem in Železnimi Dvermi, v ruskem kegljanju pa je zmago slavila ekipa Radomerja pred Železnimi Dvermi in PGD Radomerjem.

Skupno zmago in prehodni pokal je tako iz rok zadnjega zmagovalca - Slamnjaka tokrat osvojila in prejela ekipa Radomerja. Na prijetno popoldansko druženje sta se med drugim povabilu odzvala tudi poslanec mag. Aleksander Kavčič in podžupan Janko Špindler.


Več v Šport