Zdravstveni dom Ljutomer z novim v.d. direktorja

Na seji sveta zavoda ZD Ljutomer je potekalo odpiranje prispelih prijav na delovno mesto direktorja ZD Ljutomer

Prlekija-on.net, četrtek, 20. oktober 2016 ob 08:07
Zdravstveni dom Ljutomer

Zdravstveni dom Ljutomer

Na razpis na delovno mesto direktorja Zdravstvenega doma (ZD) Ljutomer sta prispeli dve prijavi, in sicer sta se prijavila v Ljubljani živeča Ljutomerčanka, diplomirana ekonomistka Janja Holcman Babič ter zobozdravnik v ZD Ljutomer, Đorđe Šiškin.

Na seji sveta zavoda ZD Ljutomer je tako v sredo potekalo odpiranje prispelih prijav na delovno mesto direktorja ZD Ljutomer, kjer so sklenili, da morata oba kandidata vlogi dopolniti s prilogo izjave o univerzitetni izobrazbi oz. diplomi. Po dopolnitvi bodo oba kandidata povabili na naslednjo sejo sveta zavoda, ki bo prihodnjo sredo.

Suzana Makoter, ki je od lanskega leta opravljala funkcijo v.d. direktorja ZD Ljutomer, je konec septembra nepreklicno odstopila s funkcije v.d. direktorja. Funkcijo je opravljala do danes, 20. oktobra, zato so člani sveta zavoda na predlog predsednika sveta Janeza Venclja, do imenovanja novega direktorja za vršilca dolžnosti imenovali Šiškina.

Makoterjeva je takrat dala odpoved tudi kot zdravnica in bo s 1. decembrom s svojim delom nadaljevala v ambulanti v Beltincih.


Več v Gospodarstvo