Marko Lešnik je nov trener nogometašev Veržeja

V klubskih prostorih na Čistini so pri ŠD NK Veržej predstavili novega trenerja članov

Prlekija-on.net, petek, 21. oktober 2016 ob 15:59
Borut Kapun in Marko Lešnik

Borut Kapun in Marko Lešnik

Farmtech Veržej, je danes, v petek, 21. oktobra predstavil novega trenerja članske vrste. To je Marko Lešnik, ki so ga v klubskih prostorih na Čistini predstavili za naš medij.

Vodstvo kluba se je z Markom Lešnikom dogovorilo o nadaljnjem vodenju članske ekipe. Svojo nogometno kariero je začel kot nogometaš NK Maribora, nato je igral še v NK Železničarju, NK Elanu iz Novega mesta in NK Pohorju. Že zelo mlad je prenehal z aktivnim igranjem ter se posvetil delu z mladimi nogometaši. V NK Maribor je opravljal delo strokovnega vodja mlajših selekcij v nogometni šoli. Sodeloval je v strokovnih štabih selekcij kadetov in mladincev na nivoju NZS. Nekaj časa je bil tudi trener članske ekipe NK Maribor B in pomočnik glavnemu trenerju. Pred kratkim se je vrnil iz Sarajeva, kjer je bil v NK Železničarju prvi pomočnik glavnega trenerja. Marko je tudi aktiven kot predavatelj NZS na trenerskih seminarjih. Prvo tekmo bo vodil že jutri proti prvouvrščeni ekipi 2. SNL NK Triglavu.

V klubskih prostorih se je nov trener srečal z vsemi, ki delujejo v klubu, na čelu s predsednikom ŠD NK Veržej, Borutom Kapunom, po sestanku pa bo skupaj z nogometaši opravil tudi prvi tening.

V sredo je Zlatko Gabor, ki je pet let uspešno vodil Farmtech Veržej, zadnja leta tudi v 2. SNL, postal trener Mure, ki je v nedeljo izgubila z Ljutomerom, kar je bilo usodno za dotedanjega trenerja Franca Fridla ml.


Več v Šport