Težko metalna skupina Crucifixions posnela novi videospot z naslovom Who are you

»Kdo si ti« iz Gornje Radgone

Prlekija-on.net, sobota, 22. oktober 2016 ob 08:44
Crucifixions

Crucifixions

Že uveljavljena domača težko metalna skupina Crucifixions, ki jo sestavljajo fantje iz Gornje Radgone in okolice, nikoli ne počiva. In potem ko so pred časom obeležili lep jubilej, 25-letnico obstoja in delovanja, so tokrat, ob nastopih na različnih koncertih, posneli tudi novi videospot z naslovom Who are you (Kdo si ti?). Prizori so posneti v Sloveniji in sosednji Avstriji, spot pa je v kratkem času dosegel veliko razsežnost, predvsem veliko število ogledov na YouTube, številne všečke na facebooku, prišle pa so tudi mnoge pohvale iz vse Slovenije ter tudi iz tujine, celo iz Južne in Latinske Amerike, Avstrije, Nemčije, Srbije…"Vse to je pokazatelj, da nam je v skupini uspelo uskladiti našo metalsko pesem s prizori in performansom v videospotu" pravi Boris Perko iz Crucifixions.

Člani priljubljene thrash metal glasbene skupine Crucifixions, so najbolj veseli polnih dvoran, sodelovanja in navdušenja obiskovalcev, saj pravijo, da jim je to nagrada za ves trud in odrekanja. Posebej so zadovoljni, ko skupaj s publiko in s svojo speed thrash metal glasbo, preobrazijo celoten prostor v en veliki oder. Ob svojih nastopih pa seveda ne pozabljajo tudi na tiste obiskovalce, ki uživajo ob baladi.

Sicer pa, fantje, ljubitelji speed thrash metal glasbe, so se našli pred dobrega četrt stoletja, njihova edina želja pa je bila igranje in zabava. Že kot mladi fantje so člani Crucifixions zasedbe nastopali na različnih koncertih po Sloveniji in sosednji Avstriji. Enako tudi sedaj igrajo doma in v tujini. Glasba, ki jo igrajo je obliž za ušesa tako za metalce, kot za druge ljubitelje dobre glasbe, saj je njihova zvrst melodična, prijetna za uho, bend pa ima v svojem repertoarju tudi balade, tako da z gotovostjo zadovoljijo vsakega poslušalca.

Danes skupino Crucifixions sestavljajo: Boris Perko – ritem kitara, vokal; Simon Mlakar – bas kitara; Leopold Rajmund – solo kitara; Kristjan Škrobar – bobni ter Simon Škrlec – bobni.


Več v Glasba in film