Crucifixions ob srebrnem jubileju pripravili rock/metal koncert

Koncert v radgonskem mladinskem centru navdušil staro in mlado

Branko Košti, ponedeljek, 9. november 2015 ob 18:29
Crucifixions v MC Gornja Radgona

Crucifixions v MC Gornja Radgona

V Mladinskem centru Gornja Radgona se je odvil rock, metal spektakel na zelo visokem nivoju, katerega je ob 25. letnici obstoja, organizirala uveljavljena thrash metal glasbena skupina Crucifixions. Ob slavljencih so na odru nastopili še člani skupine Vasectomy iz Murske Sobote, ki so prodrli v uvod z odličnimi death metal rifi in posebnim odrskim performans nastopom. V nadaljevanju je nastopila skupina Franz Jösef I. iz Radencev, ki je presenetila z odlično, spevno, melodično glasbo ter svojo profesionalnostjo na odru. Vrhunec večera pa je vsekakor bil nastop skupine Crucifixions, ki je ob svojem srebrnem jubileju prejela najlepšo darilo od publike, kar je želja vsakega banda: maksimalno polna dvorana, popolno sodelovanje in navdušenje obiskovalcev.

Skupini Crucifixions je skupaj s publiko in s svojo speed thrash metal glasbo, uspela preobraziti celoten prostor v en veliki oder. Seveda niso pozabili tudi na tiste obiskovalce, ki uživajo ob baladi. Za zaključek dogodka pa je poskrbel odlični speed metal band BattleX iz Maribora, ki je s svojo glasbo hitro, natančno in z dobrim zvokom pripeljali koncert h koncu. Prostor so sicer napolnili slovenski in avstrijski obiskovalci, ljubitelji tovrstne glasbe, ki si želijo še več takšnih strogo avtorsko obarvanih rock, metal spektaklov v Sloveniji.

Sicer pa, fantje, ljubitelji speed thrash metal glasbe, so se našli pred četrt stoletja, njihova edina želja pa je bila igranje in zabava. Že kot mladi fantje so člani Crucifixions zasedbe nastopali na različnih koncertih po Sloveniji in sosednji Avstriji. Enako tudi sedaj igrajo doma in v tujini, imajo pa tudi novega bobnarja, saj se jim je pridružil Simon Škrlec, ki je pred časom v oddaji Slovenija ima talent, s svojim znanjem in sposobnostmi, obnorel celo državo. Glasba, ki jo igrajo je obliž za ušesa tako za metalce, kot za druge ljubitelje dobre glasbe, saj je njihova zvrst melodična, prijetna za uho, bend pa ima v svojem repertoarju tudi balade, tako da z gotovostjo zadovoljijo vsakega poslušalca.

Danes skupino Crucifixions sestavljajo: Boris Perko – ritem kitara, vokal; Simon Mlakar – bas kitara; Leopold Rajmund – solo kitara; Kristjan Škrobar – bobni ter Simon Škrlec – bobni.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno